Nieuwe brochure, “Wat is een radioamateur?”

Brochure zendamateur radioamateur of radiozendamateur“O, jij bent radioamateur. Dus je draait muziek uit of zoiets? Of ben  je piraat? Nee? Wat doe je dan?”

Het overkomt ons vaak dat we moeten uitleggen wat onze vrijetijdsbesteding nu precies inhoudt. Dat is niet even in twee zinnen te vertellen. Er zijn zoveel aspecten binnen onze hobby dat we er wel uren over kunnen vertellen. Omdat niet iedereen uren de tijd heeft om dat enthousiaste verhaal te vertellen, of geduld heeft om een paar uur achter elkaar naar een zendamateur te luisteren, heeft de PR-Commissie een handig hulpmiddel gemaakt.

“Wat doet een radioamateur?” is de titel van een nieuwe VERON brochure. Deze als 3-luik vouwbare A4, legt in het kort uit wat radioamateurs doen, en welke belangrijke rol zij binnen de de maatschappij vervullen. Deze brochure is speciaal gemaakt om mensen die onze hobby niet kennen, kennis met amateur radio te laten maken of te informeren. Handig om bijvoorbeeld uit te delen op scholen, bij scoutingverenigingen, op lokale evenementen zoals braderieën, op open dagen, of gewoon aan vrienden, familie of de buren.

Op de downloadsectie van onze website staat de brochure als PDF. Dubbelzijdige gedrukt kan deze naar een 3-luik gevouwen worden. De brochure is voorradig bij het Centraal Bureau en kan via jouw afdelingssecretaris bij de PR-Commissie aangevraagd worden.