37e HF-Dag & 20e VERON DX-dinner

Uitnodiging voor de 37e HF-Dag op 16 september 2017

Zaterdag 16 september is er weer de traditionele HF-dag te Apeldoorn, de dag waarop alle HF-amateurs elkaar kunnen ontmoeten. Het maakt niet uit, of je nu pas actief geworden bent op HF of een doorgewinterde DX-er bent, iedereen is welkom Centraal in het programma staat DX-en en Contesten. Ook is er een lezing over een aan HF gerelateerd onderwerp. Daarnaast worden op de HF-dag de prijzen uitgereikt van de VERON Contesten.

Tussen de programmaonderdelen door is er natuurlijk ruime gelegenheid voor onderling QSO. Daarom is het handig om een badge te dragen met uw roepletters, i.v.m. de gevorderde leeftijd van een aantal van onze deelnemers, gaarne uw naam/call badge in grote letters.

Locatie HF Dag:Uitnodiging voor de 37e HF-Dag op 16 september 2017

Adres: 1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn, Telefoon: (055) 533 52 34

20e VERON DX-dinner

Ook dit jaar is er weer een DX-dinner na afloop van de HF-Dag op zaterdag 16 september a.s. We hopen dit jaar weer op een grote opkomst. Zoals gebruikelijk begint het DX-dinner rond 18.00 uur. De kosten zijn circa 25,- per persoon inclusief drankjes. Wilt u ook eens gezellig aan tafel met uw collega DX’er, dit is de mogelijkheid.

Geef u op het liefst voor 10 september bij PA1TT, E-Mail pa1tt@live.nl

De laatste informatie is altijd te vinden op de pagina’s van het VERON Traffic Bureau