Gratis VERON contestprogramma voor Cabrillo log

Gratis VERON contestprogramma voor Cabrillo log

De deelnemers aan de PA-beker en de PACC contest behoren hun log in sturen in het Cabrillo formaat. Logs in dat formaat opgesteld kunnen automatisch door de contest robot worden gecontroleerd. Wijkt er iets af in het geleverde formaat dan lukt dat allemaal niet meer. En dan moeten de contest managers handmatig te werk gaan. Elk jaar weer dringen de contest managers er op aan om de logs goed in te leveren. Want elk jaar ook hebben zij er handenvol werk aan.

Gratis Veron contestprogramma voor Cabrillo log

Deze 3 velden invullen met de call, rst en tijd is alles. De rest doet het programma. Het log programma kan ook gebruikt worden voor ingave van de logs direct tijdens de contest. Dan hoef je alleen nog maar de call en het rapport met volgnummer in te vullen.

Al 23 jaar beschikbaar

Nodig is dat niet. Al 23 jaar is er het VERON contest log programma beschikbaar die al het werk voor de contest managers en deelnemers uit handen neemt. Het enige wat de deelnemer te doen heeft is op te geven in welke band en mode men werkt wat ingevuld blijft en uiteraard de logs inbrengen. Meer niet.

Elk jaar wordt het VERON log programma bijgewerkt en aan de nieuwste stand aangepast.
De nieuwe versie heeft een metamorfose ondergaan. Om het iedereen makkelijk te maken kan de gebruiker kiezen uit maar liefst 9 verschillende lettersoorten (fonts). De een wil nu eenmaal kleine lettertjes of een schuine letter. De ander kan het wat moeilijker zien en wil geen schreefletter maar een robuuste volle letter op het volledige scherm.

Gratis Veron contestprogramma voor Cabrillo logOok geen moeilijke statements invoeren. Alles is menu gestuurd. Op een toets drukken of op de muis klikken is voldoende.

Het contest log file kan direct via e-mail naar de contest manager worden verzonden of via de website volgens de instructies van de web beheerder.
Eenvoudiger kan het niet.
Zelfs het installeren van het programma kan niet eenvoudiger. Het ZIP programma uitpakken in een mapje is voldoende. Uiteraard is er uitgebreide documentatie in PDF formaat bij.

En belangrijk om te weten: Het is gratis van deze VERON pagina te downloaden.