Zelfbouwtentoonstelling DvdRA, doe mee en meld je aan

Meld je aan voor de zelfbouwtentoonstellingNederlandse radiozendamateur bouwt, ontwikkelt en innoveert

Op de Dag voor de RadioAmateur van 2017 was de zelfbouwtentoonstelling nog nooit zo groot. Vele zendamateurs toonde met enthousiasme hun zelfgebouwde apparatuur. De Nederlandse radiozendamateur bouwt, ontwikkelt en innoveert er flink op los, zelfbouw leeft.

Deelname is gratis

Voor de organisatie maar vooral de bezoekers van de DvdRA zou het mooi zijn als er dit jaar nog meer deelnemers zijn voor de zelfbouwtentoonstelling. Deelname aan de zelfbouwtentoonstelling is kosteloos. Entree, parkeerkaart en een lunchpakket worden gratis verstrekt. Natuurlijk ontvang je ook een herinnering aan de deelname.

Hoe geef ik mij op voor de DvdRA zelfbouwtentoonstelling?

Aanmelden kan bij Dick Harms, PA2DW, E-Mail : pa2dw@veron.nl.

Doe dit snel, maar uiterlijk 15 september 2018. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je komt. Geef een korte beschrijving van het bouwproject dat je gaat tonen. Nadat je bent aangemeld ontvang je van Dick nadere informatie.

Meer weten?

Kijk op de speciale https://dvdra.veron.nl website voor meer informatie over de Dag voor de RadioAmateur. En mocht het je dit jaar niet lukken om jouw zelfbouw klaar te krijgen voor de zelfbouw tentoonstelling, dan is er altijd nog volgend jaar. Want wij gaan natuurlijk door met het organiseren van dit grootse evenement.