Webredactie zoekt Content Editor (webredacteur)

De VERON ICT-Werkgroep bouwt nog altijd verder aan de VERON website. Deze website speelt een belangrijke rol voor het imago van de VERON. Maar ook in de informatievoorziening en communicatie naar belanghebbenden: de VERON leden, radioamateurs in het algemeen, radioamateurs in de dop, overheid, pers, etc.

Voor deze redactie hebben we een vacature open voor:

Content Editor (webredacteur)

De webredactie beheert alle content (teksten en beelden) op de VERON website. Als Content Editor maak je deel uit van deze redactie en werk je een paar uur per week aan de website. De webredactie wordt geleid door de Content Manager (hoofdredacteur). De eindverantwoordelijkheid ligt bij de PR-Commissie.

Wat doet de webredacteur?

Je schrijft zelf artikelen of redigeert (herschrijft) artikelen die door andere auteurs en/of leden worden aangeleverd. Die artikelen zet je zelf online met ons eenvoudige WordPress CMS (content beheersysteem). Verder zal in de webredactie ook de activiteiten van de VERON in sociale media beheren: Twitter, YouTube, Google Plus en Facebook. De webredactie vergadert zoveel mogelijk online, zodat je thuis achter je radio kan blijven zitten. Het is geen betaalde job, maar op vrijwillige basis. Eventuele reiskosten worden uiteraard wel vergoed.

Kennis ook elders goed in te zetten

Wij zoeken een VERON lid die ervaring heeft met het schrijven van leuke boeiende teksten. Je hoeft geen ervaring te hebben met WordPress, daar word je in getraind. Daarnaast leer je ook hoe je kunt schrijven voor het web, om hoog in de zoekresultaten van Google te eindigen. Je doet dus ook nog eens kennis op die je ook elders goed kunt inzetten.

Solliciteren?

Heb je vragen of wil je direct solliciteren?
Maak dan gebruik van ons online webformulier.

Er zijn nog meer vacatures beschikbaar kijk op de vacaturepagina.