Volg de VERON via social media

De “social media” horen er helemaal bij!

Volg de VERON via social mediaOnze leden vroegen of ze de VERON ook konden volgen via de “social media“. Dat kan zeker! Onze VERON PR-commissie heeft een flink aantal van deze media kanalen opgezet. En daar delen we onze berichten en video’s.

Altijd op de hoogte

De VERON is nu actief op FacebookTwitter, YouTube, LinkedIn en Instagram. Wil je ons volgen? Klik dan op één van de iconen hieronder. Dan blijf je altijd op de hoogte van ons laatste nieuws. En wij stellen het zeer op prijs wanneer je onze kanalen en berichten een “like” geeft. Immers, daarmee breng je de VERON onder de aandacht van anderen.

Iets te delen met ons?

Heb je nieuws met ons te delen wat ook interessant is voor andere radioamateurs? Stuur je nieuws dan in via het contactformulier. Niet geschoten is altijd mis. Alvast bedankt voor de hulp!

Volg ons via:

VERON op Facebook VERON op Instagram VERON op Twitter VERON op Youtube VERON op LinkedIn

Op welke social media mis je ons?

Niets zo veranderlijk als de social media. Mis je de VERON op jouw favoriete sociale media kanaal? Laat het ons dan snel even weten. Wellicht dat wij dat kanaal dan vlot kunnen toevoegen aan onze lijst. Om zo nog breder nieuws over onze radio hobby te kunnen verspreiden. Ook deze tips kun je via het contactformulier aan ons doorgeven. En doe dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle anderen op dat (voor ons) nieuwe kanaal.