VERON nu ook in Clublog

VERON DX Honor Roll wordt vervangen door ClublogVanaf heden kunnen VERON leden zich aanmelden bij Clublog als lid van de VERON. Hierdoor kunnen leden van de VERON maar ook als verenigingen onder elkaar de competitie aangaan.

Aanmelden voor Clublog Leagues

Natuurlijk heeft u als DX-er allang een account bij Clublog. Maar heeft u dit nog niet, ga dan naar de website van Clublog . Klik op ‘register new account’ en vul de benodigde gegevens in.

Klik vervolgens op ‘Join Club(s)’. U kunt zich voor meerdere clubs aanmelden.Heeft u inmiddels een account? Log dan in en klik in het home scherm op ‘Settings’. Een scherm opent zich en door op ‘Clubs’ te klikken komt u in het scherm om u aan te melden voor de DXCC League. Selecteer ‘VERON – Vereniging voor Experimenteel Radio onderzoek in Nederland’ door deze in de lijst van clubs op te zoeken. Klik vervolgens op ‘Join Club(s)’. U kunt zich voor meerdere clubs aanmelden.

Hierna zal de VERON administrator van Clublog een controle doen of u ook lid bent van de VERON en uw aanvraag accepteren als dit het geval is. Nu doet u automatisch mee met de DXCC-, Zone-, Club-, CDXC-, Super- en Uniques-League.  U hoeft alleen maar te zorgen dat uw log up to date blijft. Met een aantal logprogramma’s gaat dit vanzelf en hoeft u niets te doen. Maar u kunt ook het log opsturen door een adif file te uploaden..

De huidige stand Leagues bekijken

Door in de linker balk DXCC leagues te kiezen krijgt u een scherm waar u ‘filter by club/continent’ kunt opgeven. Selecteer de VERON en klik op ‘Generate DXCC League’. De lijst is op het moment van schrijven nog wat kort, dus deze score is eenmalig en van korte duur.

De huidige stand Honor roll bekijken

Veel radio plezier met Clublog. Wino Paas (PA0ABM) is de VERON administrator en voor vragen hierover kunt u bij Wino terecht.