Radiomarkt VRZA Radiokampweek 2022

Radiomarkt VRZA Radiokampweek 2022Elk jaar wordt tijdens de VRZA Radiokampweek een radiomarkt georganiseerd. In 2022 zal dat op zaterdag 30 april zijn. De VRZA Radiokampweek 2022 is dit jaar voor het eerst in Renswoude. Tijdens de radiomarkt kunt u als bezoeker natuurlijk allerlei spulletjes kopen, maar als u iets over hebt, ook verkopen. En ook commerciële verkoop is mogelijk. Maar bovenal kunt u er een gezellige dag van maken en vele oude bekenden tegen komen. Zoals elk jaar zorgt de organisatie van de radiokampweek voor een enveloppen stand, waar erg mooie prijzen te winnen zijn. Gezellig, met vrienden, collega amateurs, maar ook met het hele gezin.

Locatie

De radiomarkt vindt plaats op Recreatiepark de Lucht te Renswoude. De routebeschrijving naar Recreatiepark De Lucht vindt u hier. Renswoude ligt vlak bij Veenendaal op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland. Dit zal voor de bezoeker ongetwijfeld betekenen dat er naast de bekende ook nieuwe verkopers te vinden zullen zijn, én voor de verkopers weer een gedeeltelijk nieuw publiek. Voor de standhouders veranderen de voorwaarden niet:

  • Het zal voor standhouders mogelijk zijn om auto/bus/aanhangen achter de kraam te plaatsen.
  • Het is voor standhouders die van ver moeten komen mogelijk om te overnachten in hun eigen voertuig. Er is bij de ingang een speciale parkeerplaats ingericht voor het overnachten in een camper. U kunt voor een reservering contact opnemen met Recreatiepark de Lucht. Let op: Wij hebben geen invloed op deze reservering in het geval de radiomarkt niet kan doorgaan als gevolg van Corona maatregelen.

Openingstijden Radiomarkt VRZA Radiokampweek 2022

De radiomarkt is geopend voor verkoop van 8.00 uur ’s morgens tot circa 15.30 uur ’s middags. Voor verkopers is het marktterrein geopend vanaf 7.00 uur tot 7.45 uur voor het opbouwen. De verkopers kunnen op twee manieren hun waar aanbieden. Je kunt een kraam huren of deelnemen aan de kofferbak verkoop.

Kraam huren

Heeft u veel materiaal te verkopen dan is het aan te raden om een of meerdere kramen te huren. Het voordeel van een kraam is dat deze overdekt is, je de mogelijkheid hebt om een elektriciteitsaansluiting te krijgen en een beter overzicht hebt op uw koopwaar. Daarnaast bent u zeker van een plaats op de radiomarkt. Voor het huren van een kraam dien je van te voren in te schrijven, dit kan via dit aanmeldformulier.

Kofferbak verkoop

Grote voorjaarsschoonmaak gehad op zolder of in de schuur? Dan biedt de kofferbak verkoop uitkomst. Je krijgt een plekje toegewezen op het kofferbak verkoop veld. Op deze plek is er meteen ruimte voor je auto, bus en/of aanhangwagen en kun je koopwaar aanbieden. Let wel op, er is slechts beperkte ruimte voor kofferbak verkopers. Het is niet mogelijk om je van te voren in te schrijven. Het kofferbak verkoop terrein gaat om 7.00u open. Je krijgt dan een plek toegewezen door de organisatie. Indien het terrein vol is dan kunnen we je geen alternatieve plek aanbieden.

Tarieven 2022:

€ 30,00 per kraam (vanaf 4 kramen €25 per kraam)
Kofferbak per 4m lengte € 5,00 *
Kofferbak 2m extra: € 2,00 *

*) De genoemde bedragen worden tijdens de radiomarkt door onze medewerkers contant geïncasseerd. Zorg er ook voor dat u gepast kunt betalen.

Informatie:

Wil je meer informatie over de radiomarkt, vul dan onderstaand formulier in, wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact op met de organisatie. Deze is in handen van Sjef Verhoeven PE5PVB, telefoon: 06-50802382.

Bron: Radiokampweek