QSO Party PI3NOG zondag 27 december

QSO Party PI3NOGOp zondag 27 december is er een QSO-party op de Delfzijlse repeater PI3NOG. De ingangs- en uitgangsfrequentie zijn respectievelijk 145.0125 en 145.6125 MHz met een CTCSS van 82.5 Hz. Kunt u de repater zelf niet ontvangen? Meeluisteren kan ook via de livestream. Er is ook een livestream, voor diegene, die de repeater zelf niet kunnen ontvangen. De link naar de livestream van deze repeater is hier vinden 
http://www.delfzijlrepeatergroup.nl/repeater_status.html. 
Of rechtstreeks op deze link https://www.broadcastify.com/webPlayer/21056.

Mailen kan ook

Als men niet via de frequentie mee kan doen, kun je mailen naar PC1TK@veron.nl . 
Vragen ? opmerkingen ? of wil je laten weten dat je mee luistert ? stuur dan een mail. En voor een mailtje hoef je ook echt geen zendamateur te zijn!!

Geen begin- of eindtijd QSO party op PI3NOG

We hebben geen begin en geen eindtijd afgesproken. 
Wie beginnen wil begint maar. En het einde? Geen idee! Als men even niks hoort gewoon aanroepen 
.We hebben geen vaste ronde leiders, geen vaste onderwerpen, geen vaste tijden. 
Het komt zo als het komt. We* hebben namelijk op deze manier al twee keer een leuke QSO party gehouden. Waarvan er één zelfs twee dagen lang duurde. 

Twee dingen staan vast. Er zal een begin en een einde aan zijn. 
Als men de ronde leidt zal het leuk zijn om een log bij te houden. En daarna via de bovenstaande mail toe te sturen. Maar het moet een QSO party zijn van mogen, en niet te veel moeten. Mee doen is wat telt.

Deelnemers

* Wij zijn de deelnemers aan de wekelijkse 400 rondes. 
Maandag en vrijdag 145.400 
MHz en dinsdag en donderdag 28.400 MHz rondes. waar geen afdeling , geen vereniging, geen stichting of wat dan ook achter zit. We beginnen rond 19:15 uur en stoppen rond 20:00 uur. Maar het loopt wel eens uit.

73 Namens de 400 ronde, Sjohnie PC1TK.