PA6HQ geeft VERON multiplier tijdens 2014 IARU HF Contest

PA6HQ geeft VERON multiplier in de IARU HF Contest

PA6HQ geeft VERON multiplier tijdens 2014 IARU HF ContestPA6HQ zal de VERON multiplier uitdelen tijdens de 2014 IARU HF Kampioenschap Contest dit weekend. Het doel van de HF Contest is gedurende 24 uur zoveel mogelijk verbindingen met andere amateurs te maken. In het bijzonder met de HQ stations van IARU leden wereldwijd. En hiervoor worden de 160, 80, 40, 20, 15 en 10 meter banden gebruikt.

PI4A, PI4CC, PI4COM en PI4RCK bundelen de krachten om deze unieke VERON multiplier uit te delen. En dat doen ze op iedere band en in iedere mode.

QSL graag sturen via PA3CAL.

Meer weten over PA6HQ?

PA6HQ / PH6Q is een speciale roepnaam verleend aan PI4HQ, het verenigings station van het Traffic Bureau van de VERON. Met deze call vertegenwoordigd een groep van Nederlandse contesters de VERON tijdens de jaarlijkse IARU HF Championship Contest.

PA6HQ / PH6Q is een Multi-Multi deelname in de IARU HF Championship contest de afgelopen jaren. Het continue streven om de resultaten te verbeteren hebben de omvang van PA6HQ behoorlijk doen vergroten. In totaal 12 stations actief rond de klok, CW en SSB simultaan op elke band. Naast het competitie element is het ook een unieke samenwerking tussen Nederlandse contest stations.

Nog meer weten? Kijk dan op onze speciale PA6HQ / PH6Q pagina.