PA6HQ actief in IARU HF Championship Contest

PA6HQ Championship ContestIn het weekend van 8 en 9 juli 2023 zal PA6HQ weer actief zijn tijdens de jaarlijkse IARU HF Championship Contest. PA6HQ is tijdens deze contest het vertegenwoordigende station namens het Traffic Bureau van de VERON.

12 stations actief

PA6HQ is een Multi-Multi deelname in de speciale categorie van HQ stations. In totaal 12 PA6HQ stations zullen tijdens de gehele Championship Contest actief zijn, CW en SSB simultaan op elke band.

PA6HQ is zeker dit jaar een unieke samenwerking tussen Nederlandse conteststations die normaal met elkaar de competitie aan gaan. Dit jaar komen de signalen vanaf 8 verschillende locaties verspreid over het hele land. Natuurlijk hoopt PA6HQ ook veel Nederlandse stations te kunnen werken. Een prima gelegenheid om het PA6HQ Award te behalen. Dit speciale en unieke award is redelijk eenvoudig te behalen.

PA6HQ award

De regels voor dit PA6HQ award zijn als volgt:

  • Werk PA6HQ op zes banden. Dus op 10, 15, 20, 40, 80 en 160 meter.
  • Het award wordt uitgegeven in mixed mode.
  • Er zijn geen kosten aan dit award verbonden.

PA6HQ is een speciale roepnamen verleend aan PI4HQ, het verenigingsstation van het Traffic Bureau van de VERON. Met deze call vertegenwoordigd een groep van Nederlandse contesters de VERON tijdens de jaarlijkse IARU HF Championship Contest.

Award aanvragen sturen naar: pa1cw@veron.nl
Tot werkens in de contest !!