OT5A actief tijdens CQ WW DX contest

Doe mee met OT5A tijdens de CQ WW DX contest

Doe mee met OT5A tijdens de CQ WW DX contestOp  26 en 27 maart 2016 nemen de Lierse Radioamateurs (OT5A) deel aan de CQ WW DX contest SSB 2016 in multi-multi categorie vanop het clubstation op het Fort van Lier. Er staan bij het fort maar liefst 14 masten. Een groot terrein waar zendamateurs welkom zijn, aan de rand van Antwerpen.

Voor overnachten is een tent of camper toegestaan (gratis plaats), er is ook een B&B vlakbij . Het bezoeken van deze afdeling is echt de moeite waard, op het grote (groene) terrein zijn er diverse ruimtes in het fort waar zendamateur gebruik van mogen maken. Zendapparatuur, computers, wifi… alles is aanwezig.

Vindt u het leuk om mee te doen met de contest? Hiervoor kunt u zich aanmelden via info@on7lr.org. Uiteraard zijn ook bezoekers welkom. De vereniging vraagt aan de operators wel een bijdrage voor de huur van generator en brandstof.

De algemene ruimte is ingericht als museum én als gezellige cafetaria waar tijdens de contest ook warme maaltijden worden geserveerd.

Contesten is in België een Bourgondische activiteit…
Leuk om dit mee te zien en om mee te doen!

Meer over OT5A en de Lierse radioamateurs lees je op www.on7lr.org
of op YouTube : youtu.be/SfckoIBCgWo

Adres

Lierse Radioamateurs
Fortweg 24
2500 Lier – België