Nieuwsbrief AT over o.a. drones en de komende WRC

Nieuwsbrief AT over o.a. drones en de komende WRCHet Agentschap Telecom geeft regelmatig een nieuwsbrief uit onder de titel Ontwikkelingen in de ether. In het september 2015 nummer komen enkele actuele onderwerpen aan de orde.

Zo wordt er onder andere iets verteld over het gebruik van onbemande luchtvaartuigen, de zogenaamde drones. En geeft de secretaris van de Nationale Voorbereiding Commissie (NVC) een toelichting op de voorbereidingen voor de komende WRC (World Radio Conference).

Lees via deze link de volledige nieuwsbrief op de website van Agentschap Telecom.

Abonneer je op Nieuwsbrief AT

Wil je deze “Nieuwsbrief AT” over de ontwikkelingen in de ether zelf ook ontvangen? En zo op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Agentschap Telecom? Schrijf je dan gelijk in op deze webpagina.

Meer nieuws?

Maar er is heel wat meer nieuws, media en gepubliceerd werk te vinden op de website van Agentschap Telecom. Blijf zo op de hoogte van alle  ontwikkelingen in het elektronisch en digitale communicatiedomein. Bekijk het nieuws, de jaarberichten en andere publicaties of neem contact op met persvoorlichting. En dat doe je via deze pagina.

RSS feed

Iedereen kan zich abonneren op de RSS-feeds van Agentschap Telecom. Met RSS hoeft u niet telkens dezelfde internetsites te bezoeken om te zien of er iets nieuws is gepubliceerd. U krijgt automatisch een melding zodra dit gebeurt. Kijk hier hoe dat moet.