Nieuwe locatie VERON afdeling A41 Flevoland!

Nieuwe locatie VERON afdeling A41 Flevoland!Januari 2024 staat bij VERON afdeling Flevoland in het teken van een nieuwe locatie. De afdeling heeft vanaf heden een nieuw thuis gevonden bij scoutinggroep Bramzijger te Lelystad.

Let dus op wanneer je naar bijvoorbeeld de aanstaande afdelingsbijeenkomst volgende week dinsdagavond (9 januari) wilt gaan. Dan verwelkomt het afdelingsbestuur iedereen op deze nieuwe locatie met een open-huis. Ook alle andere activiteiten van de afdeling zullen in het vervolg hier georganiseerd worden.

Meer mogelijkheden

Het bestuur is van mening dat dit een locatie is welke beter aansluit bij onze mooie radiohobby. En dat gaat dan niet alleen over het houden van de maandelijkse bijeenkomsten, al dan niet met lezingen. Maar ook het kunnen doen van experimenten. Bijvoorbeeld het testen van je zelfgemaakte antenne’s. En het maken van een verbinding vanaf onze locatie.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om bij ons kennis te komen maken met amateurradio. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Ben je (nog) geen VERON lid? Dat is geen enkel probleem. Echt iedereen met interesse in de radiohobby is welkom.

Onze (nieuwe) locatie: Scouting Bramzijger aan de Uilenweg 9 8245AB te Lelystad.

Aanvang van onze bijeenkomsten is 20:00 uur bij (het oppertje)

Tot dinsdagavond!

Nieuwe locatie VERON afdeling A41 Flevoland!

Meer informatie

Voor meer informatie raden wij aan de eigen website van deze VERON afdeling te bezoeken. Dat kan via deze link. Of abonneer je op de zeer informatieve nieuwsbrief van deze afdeling. Dat kan ook via eerder genoemde link.