Moldavië organiseert 6e IARU ARDF Jeugd Wereldkampioenschap

Moldavië organiseert 6e IARU ARDF Jeugd WereldkampioenschapDe Moldavische Federatie van Radiosport (FRRM) van de Republiek Moldavië (ARM) had meerdere malen de eer om de organisator te zijn van de ARDF kampioenschappen op Europees niveau.

Vanwege het feit dat het 6e Jeugd ARDF Wereldkampioenschap wordt gehouden vanaf 30 juni tot en met 4 juli 2024, moet de organisatie worden gedaan binnen een extreem beperkt tijdsbestek. En dat terwijl de hoeveelheid werk erg groot is, gezien de omvang van het kampioenschap.

Desondanks is de Moldavische Federatie van Radiosport van de Republiek Moldavië bereid om deze rol en deze grote verantwoordelijkheid op zich te nemen om dit belangrijke evenement in Moldavië te organiseren. Dit alles met de toestemming en de noodzakelijke steun van de Moldavische regering.

We zijn blij om het evenement te organiseren en jullie te ontmoeten in ons mooie land!

Op 34 km van de Moldavische hoofdstad Chișinău

Moldavië organiseert 6e IARU ARDF Jeugd WereldkampioenschapDatum: 30 juni-04 juli 2024.

Plaats: Orhei regio, toeristisch complex “Codru” 47.33004,28.80626 (https://complex-codru.md)-34 km van de Moldavische hoofdstad – Chișinău.

Dit is een beperkt toeristisch gebied en het bevat voldoende kamers (verschillende typen) om alle deelnemers, juryleden en gasten te huisvesten. Het complex ligt in een schilderachtige omgeving, met zowel historische als toeristische waarde.

De transfer van/naar het vliegveld en het vervoer van de accommodatie naar het wedstrijdgebied wordt verzorgd door de organisator. Het wedstrijdgebied ligt op 15-20 minuten rijden met de bus.

Voorlopig programma:

Moldavië organiseert 6e IARU ARDF Jeugd Wereldkampioenschap30 juni 2024 – Aankomst, trainingsevenement, openingsceremonie
1 juli 2024 – Klassiek 1
2 juli 2024 – Sprint (’s middags bezoeken de kinderen pretpark OrheiLand)
3 juli 2024 – Klassieker 2, prijsuitreiking, feest
4 juli 2024 – Vertrek

Categorieën:

M14, M16, W14, W16, max. 5 deelnemers per team per categorie.

Kosten:

Moldavië organiseert 6e IARU ARDF Jeugd WereldkampioenschapVolledig pakket voor alle soorten deelnemers en gasten – 300 euro. Het volledige pakket is inclusief transfer vanaf het vliegveld, accommodatie, vervoer van en naar het wedstrijdgebied, 3 maaltijden per dag, prijzen en souvenirs, water bij start en finish, feest. Betaling – ter plaatse in contanten. (Prijs kan verlaagd worden als er meer dan 100 deelnemers zijn).

Prijzen:

Medailles en certificaten voor individuele en teamwedstrijden.

Weersomstandigheden:

In deze periode van het jaar is de temperatuur overdag 25-300C en ’s nachts 20-220C.

Medische verzorging:

Moldavië organiseert 6e IARU ARDF Jeugd WereldkampioenschapEerste medische hulp zal aanwezig zijn bij de finish. Alle deelnemers en gasten moeten vooraf een ziektekostenverzekering afsluiten die alle extra kosten dekt.

E-mail: hudeaeva@gmail.com

73!
Vriendelijke groeten,
Ludmila Hudeaevа


Voetnoot over Moldavië

Let op, het reisadvies voor Moldavië is op het moment van schrijven code geel en rood. Mocht je naar dit evenement toe willen gaan, hou dan goed de informatie op deze reisadviespagina in de gaten! Maar enige nuancering is hierbij wel op zijn plaats: een aanzienlijk deel van de wereld heeft als reisadvies “geel”. Zelfs het favoriete vakantieland van veel Nederlanders: Frankrijk. Zie hiervoor: Welke landen hebben welke kleurcode? Voor zover we nu kunnen zien wordt het evenement (ruim) buiten het rode advies gebied gehouden. Maar niets is zo veranderlijk als het weer en de reisadviezen…