Martina OK2YLQ interim voorzitter IARU-R1 Jeugdwerkgroep

Martina OK2YLQ interim voorzitter IARU-R1 JeugdwerkgroepIARU Regio 1 voorzitter Sylvain Azarian (F4GKR) meldt dat Philipp Springer (DK6SP) op 7 augustus 2023 heeft aangegeven dat hij zijn taken als voorzitter van de Jeugdwerkgroep neer wil leggen. Het bestuur aanvaard zijn beslissing en wil hem in het bijzonder bedanken voor zijn inzet gedurende de afgelopen jaren.

Martina Kašpárková OK2YLQ

Zijn grote betrokkenheid en professionalisme hebben in grote mate bijgedragen aan het succes van de Jeugdwerkgroep. Philipp is zo vriendelijk geweest om op IARU-R1 verzoek te blijven assisteren als speciaal adviseur.

Na deze beslissing is Martina OK2YLQ voorgesteld en ook aangesteld als interim voorzitter van de groep tot de volgende algemene conferentie in Zlatibor. Het IARU R1 bestuur dankt Martina voor haar inzet.


Philipp Springer brengt dit alles zelf als volgt onder woorden:…

Vanaf 7 augustus 2023 ben ik niet langer voorzitter van de Jeugdwerkgroep binnen de IARU Regio 1. Het was geen gemakkelijke beslissing voor mij omdat ik nu al meer dan 7 jaar betrokken ben bij deze Jeugdwerkgroep. De mooie herinneringen zullen zeker blijven. Maar ik hoop dat dit de weg vrijmaakt naar een nieuw begin.

Philipp Springer DK6SP

Philipp Springer DK6SP

Het was een groot plezier om met jullie samen te werken in veel verschillende opzichten. Hartelijk dank voor al jullie inspanningen om activiteiten met en voor de jeugd in onze regio te ontwikkelen. Ik wil onze nieuwe interim voorzitter Martina OK2YLQ veel succes wensen. Ze neemt deze functie waar tot de komende Regio 1 conferentie in Zlatibor (Servië). Ze zal hierbij ondersteund worden door vicevoorzitters Markus (DL8GM) en Otava (OH3OT).

Er verandert niets voor jullie wat betreft de communicatie van of naar de Jeugdwerkgroep. Martina zal zoals gewoonlijk bereikbaar zijn via youth@iaru-r1.org.

Verder heb ik het verzoek van de IARU R1 voorzitter Sylvain F4GKR geaccepteerd om mijn begeleiding van de Jeugdwerkgroep voort te zetten als Speciaal Adviseur en dus zo toch bij deze werkgroep betrokken te blijven. Daardoor kunnen jullie een soepele overgang naar het nieuwe team verwachten.

Nogmaals bedankt voor alles en ik hoop jullie allemaal nog eens tegen te komen.

Met vriendelijke groeten,

Philipp Springer, DK6SP

Speciaal Adviseur
Jeugdwerkgroep IARU Regio 1