Lezing Arduino voor de radioamateur 18 februari met YouTube livestream

Lezing Arduino voor de radioamateur op 18 februari onlineOp donderdag 18 februari 2021 geeft Cor PA0GTB een online lezing over Arduino. Vanwege de grote belangstelling is deze presentatie ook via een livestream op ons YouTube kanaal te volgen. Deze presentatie is juist bedoeld om te beginnen met Arduino-experimenten en zelfbouw. Cor begint zijn verhaal helemaal bij het begin, wat is een Arduino en wat kun je ermee. Maar vooral ook hoe begin je en waar is de informatie te vinden. Want we willen natuurlijk graag dat u na de lezing ook zelf aan de slag kunt met experimenteren. Zelfbouwprojecten van Cor zijn regelmatig in Electron te lezen en ook om na te bouwen. In maart komt er weer een leuk bouwproject aan dat in Electron zal verschijnen. Als er iemand is die u enthousiast kan maken voor het experimenteren met de Arduino dan is Cor PA0GTB dat wel. Bouwen met bouwstenen zoals Arduino worden ook wel het nieuwe zelfbouwen genoemd.

Lezing Arduino inschrijving gesloten

Het aantal reacties en inschrijvingen heeft de PR-Commissie ook positief verrast. Het maximum aantal van 250 deelnemers was in een paar dagen tijd gehaald. De lezing zal ook opgenomen worden en na bewerking op het VERON YouTube-kanaal worden geplaatst.

Livestream via YouTube

Ook zal de lezing Arduino voor de Radioamateur rechtstreeks op YouTube te zien zijn via een livestream. De testen met het streamen van GoToMeeting naar ons YouTube kanaal is gelukt en zal deze lezing een mooie test zijn. Ons kanaal vind je op de volgende link: https://www.youtube.com/c/VeronNll.

Waarom vooraf inschrijven

Om de deelnemers te kunnen uitnodigen en een link te kunnen sturen voor de online Lezing hebben wij uw e-mailadres nodig. Dit om ongenode gasten buiten te kunnen houden. Voor het inschrijven maakt de PR-Commissie gebruik van Google Forms. De verstrekte gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de uitnodiging en wordt na de lezing gewist. Omdat het versturen van een massa e-mail niet ongestraft blijft maakt de PR-Commissie gebruik van een speciale uitgave van de Nieuwsbrief. Heeft u zich ooit uitgeschreven voor de VERON Nieuwsbrief dan is het voor ons niet meer meer mogelijk u via deze weg te bereiken.

Lezing Arduino ook op YouTube

VERON heeft een licentie voor GoToMeeting. Hierin zit de optie om een de lezing op te nemen. Na het bewerken van de opname zal de lezing Arduino ook via ons YouTube kanaal te zien zijn.

Wanneer

 • Donderdag 18 februari, start om 20.00 uur
 • Hiervoor gebruikt de PR-Commissie GoToMeeting
  GoToMeeting kan op desktop, laptop, tablet en smartphone gebruikt worden.
  Hiervoor wordt een app geïnstalleerd maar G2M is ook via Google Chrome te gebruiken.
  Dat app installeren kan vooraf maar ook vlak voor de lezing. Doe dat +/- 15 min van te voren.
  Je neemt deel door op de link in de uitnodiging te klikken.
 • Link komt op 17 februari via een speciale uitgave van de VERON Nieuwsbrief.
  Alleen de deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld ontvangen deze Nieuwsbrief
 • Via YouTube kijken kan ook via: https://www.youtube.com/c/VeronNll