Innovatieprijs “Nieuwe Techniek” bij PI4KAR

Kempische Amateur Radioclub looft Innovatieprijs “Nieuwe Techniek” uit

Innovatieprijs “Nieuwe Techniek” bij PI4KARDe ontwikkelingen in de techniek gaan snel en zijn door goedkope modules en software voor iedereen makkelijk toegankelijk. Je kunt alleen of met een groep meedingen naar de prijs van 450 Euro door je project aan PI4KAR te e-mailen. Je mag het vervolgens presenteren aan het publiek op de Radio-Techniekmarkt van 17 december 2017.

De prijst wordt uitgereikt aan het meest originele project in de categorie  “Nieuwe Techniek”. Alle projecten op het gebied van Radiotechniek, SDR, Internet of things, Drones, Arduino, Rpi, Robots, 3D-printen of combinaties zijn welkom. Het mag zelfbouw zijn of samengesteld uit modules. Naast techniek mogen het ook projecten zijn in het veld van infrastructuur, onderwijs en bevordering van activiteiten.

De inzendingen worden gepubliceerd op de PI4KAR website. De prijsuitreiking vindt 25 januari 2018 plaats. Deelname staat open voor iedereen, het doel is om zelfontwikkeling in de “Nieuwe Techniek en activiteiten” te bevorderen.

Mail je idee naar:  webmaster@pi4kar.net