Heelweg Microwave 2020 op 11 januari 2020

Heelweg Microwave 2020 op 11 januari 2020Op 11 januari 2020 is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende evenement ‘Heelweg Microwave meeting’. Iedereen is weer van harte welkom. Dus houdt zaterdag 11 januari 2020 van 10:00 tot 15:00 uur vrij in je agenda.

Locatie

Kulturhus “DE VOS”
Halseweg 2
7054 BH Westendorp
NEDERLAND

 

Ervaring en ideeën tijdens Heelweg Microwave meeting

Aan het begin van het nieuwe jaar kunt u tijdens de Heelweg microwave meeting weer veel ervaringen en ideeën uitwisselen. Ook kunt u uw zelfbouw spullen en andere attributen wederom professioneel laten meten door het aanwezige meetteam. Dus grijp die kans met beide handen. Immers, meten is weten.

Verkoop van microgolf materiaal

Ook dit jaar is er weer ruimte voor kleinschalige (microgolf gerelateerde) verkoop. Maar meld je wel zo tijdig mogelijk aan. Er is namelijk maar een gelimiteerd aantal tafels beschikbaar. Dus heeft u interesse in een tafel? Neem dan snel contact op met Gerard PA0BAT via pa0bat@veron.nl !

Kijk tevens eens rond op ons forum. En geef uw mening of antwoord op de verschillende forum onderwerpen. Of publiceer zelf op ons web forum. Deel uw kennis met anderen!

Voor additionele informatie is natuurlijk ook altijd onze website, www.pamicrowaves.nl te raadplegen.

Tot ziens,
PA3CEG, PA0BAT, PA7JB, PE1FOT