Grorat, Groninger radio amateurtreffen gehouden op 1 februari 2020

Grorat, Groninger radio amateurtreffen gehouden op 1 februari 2020Inmiddels is Grorat aan het eerste lustrum toe. De laatste jaren is een waardevolle invulling gegeven aan het verloren gegane Noordelijk Amateur Treffen (NAT) in het vroege voorjaar. Op vragen van handelaren en met name publiek, blijkt er wederom behoefte te zijn aan een vijfde vorm van een soortgelijk treffen in het voorjaar, met een markt met radio, elektronica, computer, hobbytechniek en demonstraties. Dit is de Grorat. Voor deze markt is opnieuw het samenwerkingsverband verlengt tussen Groninger Radio Amateurs, de st. RCGA en www.vitalismarkten.nl

Grorat zaterdag 1 februari 2020

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert de Groninger crew en radiocontestgroep Assen opnieuw het Groninger radio amateurtreffen. De organisatie nodigt u van harte uit om deze markt te bezoeken. U bent van harte welkom.

Grorat voor de zendamateur, luisteraars en geïnteresseerden

Grorat is voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de radio- en atv-techniek. Maar ook voor hobby enthousiasten op computer gebied, elektronica en zelfbouw.  Tevens zal er voldoend aanvoer zijn van nieuwe en gebruikte spullen. Maar ook zullen er weer stands inrichten zijn voor demonstraties. Echter is een gezellig treffen, uitwisselingen van opgedane ervaringen en bijpraten ook een belangrijk onderdeel van de Grorat. Dit kan ook plaatsvinden onder het genot van een kop koffie een hapje of drankje in de Horeca hoek.

Waar is Grorat te vinden?

De markt wordt georganiseerd in de bekende Veilinghallen (Flowerdome) Legroweg 80, 9761TD te Eelde. Dit ligt 10 Km ten zuiden van Groningen. Prima bereikbaar per openbaar vervoer en op loopafstand van Groningen Airport Eelde. De hal heeft een oppervlakte van 2500-3000 m2, is uitstekend verlicht en verwarmd.

Entree

In hetzelfde complex wordt elke week een zeer grote vlooienmarkt georganiseerd door Vitalis, die vele duizenden bezoekers trekt. Door de samenwerking hebben bezoekers nu ook direct toegang voor beide markten voor één entreeprijs van slechts € 3,50. Kinderen tot en met 13 jaar gratis entree. De radiomarkt is zaterdag voor het publiek geopend van 9:30 uur tot 15:00 uur. Tevens is er gratis Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig!

Informatie voor handelaren

Voor handelaren bestaat de mogelijkheid met de auto de hal in te rijden en de artikelen op de kraam uit te stallen. Vanaf vrijdagmiddag kunnen de stands al vooraf opgebouwd worden. De kosten voor een marktkraam (4 x 1 m) bedragen € 30,00. Dit is inclusief 2 toegangskaarten, gebruik van elektriciteit en parkeren. Ook een halve kraam is mogelijk voor bijvoorbeeld de shack opruiming. Bij belangstelling, verzoeken wij u om uw standruimte tijdig te reserveren. Voorkeur gaat uit naar een e-mail met adresgegevens en benodigde aantal stands. Per post of telefonisch is ook mogelijk.

Namens de Groninger Crew en de Radio Contest Groep Assen
Eene de Weerd, PA3CEG
E-mail: eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl
Website; www.grorat.nl
Zandvoort 31
9331JH Norg
Tel. 0592-613557