Groninger Radio Amateur Treffen in Eelde op 9 februari 2019

GRORAT2Volgend jaar wordt het Groninger Radio Amateur treffen georganiseerd.  Deze beurs is van 09:30 tot 15:00 uur op 9 februari 2019 in de Flowerdome in Eelde. Deze beurs is voor zendamateurs, luisteramateurs, geïnteresseerden in de radio- en ATV-techniek. Ook de hobbyisten op computergebied en elektronica worden niet vergeten. Er is van alles te krijgen, nieuw en tweedehands. Ook zijn er stands met demonstraties van mini-pc’s, radio’s, elektronica, opleidingen en nog veel meer. Daarnaast is elkaar ontmoeten, eventueel met een hapje en een drankje, ook een belangrijk onderdeel van dit amateurtreffen.

Twee voor de prijs van één

Het Treffen is in de Veilinghallen of de Flowerdome in Eelde, op 10 minuten afstand van Groningen Airport. In deze hal is ook iedere week een grote vlooienmarkt, georganiseerd door Vitalis, en daardoor kan men naar beide markten voor de prijs van één markt: €3,50, en kinderen heben gratis entree. Parkeren is gratis.

Stand huren?

Handelaren kunnen stands huren. Ook kunnen zij met de auto vanaf vrijdagmiddag de hal in om de stand op te kunnen bouwen. Een stand (marktkraam; ongeveer 4 x 1 meter) kost € 30,00. U kunt ook een halve kraam te huren. Ideaal voor een shack-opruiming. Informatie en reserveren op eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl. Meer informatie op de website, of per telefoon.

Meer informatie

Eene de Weerd, pa3ceg eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl
Website www.grorat.nl
Telefoon: 0592 61 35 57

Adres van de beurs:

Veilinghallen (Flowerdome) Legroweg 80, 9761TD te Eelde.