Deelnemers gezocht – VERON HQ station in IARU HF Championship contest

Deelnemers gezocht - VERON HQ station in IARU HF Championship contestOok dit jaar zal PA6HQ weer actief zijn tijdens de IARU HF Championship contest op 10 en 11 juli 2021. Het VERON Traffic Bureau zal, net als voorgaande jaren, weer de call PA6HQ activeren vanuit meerdere locaties in Nederland. Het doel van deze contest is om zoveel mogelijk stations wereldwijd te werken. Contestverbindingen zijn mogelijk op de volgende HF-banden: 10m, 15m, 20m, 40m, 80m en 160m. Daarbij is er speciale aandacht voor de landelijke verenigingen die aangesloten zijn bij de IARU. Wel is het Traffic Bureau nog op zoek naar stations die 80- en 160-meter SSB willen activeren.

Unieke samenwerking conteststations

PA6HQ is zeker dit jaar een unieke samenwerking tussen Nederlandse conteststations die normaal met elkaar de competitie aan gaan. Om Team PA6HQ compleet te krijgen is het VERON Traffic Bureau nog op zoek naar stations die 80m SSB of 160m SSB voor hun rekening willen nemen.

Wanneer?

De IARU HF Championship contest is op 10 en 11 juli 2021. Het begint op zaterdag om 12.00 uur UTC en eindigt op zondag 12.00 uur UTC.

Deelnemers gezocht – Doe mee…!!!

PA6HQ is een Multi-Multi deelname in de speciale categorie van HQ stations. In totaal 12 PA6HQ stations zullen tijdens de gehele contest actief zijn, CW en SSB simultaan op elke band. Heb je geen station? Maar wil je wel een bijdrage leveren als operator? Dan is je aanmelding natuurlijk ook welkom! Mogelijk kunnen we vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Om Team PA6HQ compleet te krijgen worden nog deelnemers gezocht die de 80m SSB of 160m SSB voor hun rekening willen nemen.

Interesse?

Neem contakt op met Alex PA1AW die PA6HQ coördineert: pa6hq@veron.nl

Meer informatie: