Deelnemers gezocht – VERON HQ station in IARU HF Championship contest

Deelnemers gezocht - VERON HQ station in IARU HF Championship contestMet nog 3 weken te gaan heeft de PA6-crew nog een uitdaging. Om de band/mode matrix compleet te krijgen moeten nog 4 slots gevuld worden. Als radioamateur heb je vast wel eens gehoord over de activiteiten van PA6HQ. Dat is het VERON HQ station tijdens de IARU HF Championship contest. Met dit station bieden we de VERON multiplier aan in de contest. De contest is in het weekend van 11 en 12 juli van 12.00 – 12.00 UTC.

PA6HQ mag in het jaar dat de VERON haar 75 jarig bestaan viert natuurlijk niet ontbreken. Een bijzonder station in een feestelijk jaar wat toch al wat glans moet missen vanwege alle afgelaste activiteiten.

Nog 4 band/mode slots nodig om PA6HQ tot een succes te maken?

Er zijn nog 4 slots te vullen, wie meldt zich aan?

  • 10 meter SSB
  • 15 meter SSB
  • 160 meter SSB
  • 160 meter CW

De unieke situatie is dat we voor dit evenement dezelfde call (PA6HQ) gelijktijdig vanaf verschillende locaties mogen activeren. Dit biedt de mogelijkheid om alle combinaties zo sterk mogelijk te bezetten met de betere stations van Nederland. Ja, natuurlijk beseffen we ons dat er midden in de zomer minder interessante banden zijn. En dat er dus keuzes gemaakt moeten worden. Maar het belangrijkste is vooral dat er veel PA6HQ activiteit kan zijn.

Niet onbelangrijk: De contest is dit jaar in het weekend van 11 en 12 juli van 12:00 tot 12:00 UTC

Deelnemers gezocht – Doe mee…!!!

Heb je belangstelling om met club- of thuisstation mee te doen met de contest als onderdeel van PA6HQ? Laat het dan even weten. Wat we dan graag aan informatie over het station willen horen is:…

  • Waar de voorkeur naar uit gaat. (Band en mode)
  • Welke band en/of mode eventueel ook nog een optie is.
  • Wat voor een station je ter beschikking hebt. Denk aan antennes, radio etc..
  • Wie zijn de eventuele teamleden/operators op je station.
  • Zijn gast operators welkom?
  • Wat verder van interesse kan zijn.

Heb je geen station? Maar wil je wel mee doen? Dan is je aanmelding natuurlijk ook welkom! Mogelijk kunnen we vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Zo vroeg in de voorbereiding kunnen we nog niet zeggen of er naast 12 signalen nog zaken als live-logging, centraal netwerk en dergelijke te realiseren is. Op dit moment ligt de focus op het inventariseren van de interesse en de mogelijkheden bij jullie.

Ik vertrouw op voldoende flexibiliteit om samen PA6HQ de activiteit te geven die past bij zo’n bijzonder station.

Reageer direct

De tijd is kort, dus we willen snel een plan maken. En zo hebben we nog een paar weken om het samen uit te werken en definitief te maken.

Het delen van dit bericht met andere Nederlandse contesters en DXers wordt op prijs gesteld.

Alex PA1AW

PA6HQ@VERON.NL

 


Corona – COVID19: Hoewel wij een hobby bedrijven met actieve social distancing, willen wij toch nadrukkelijk vragen rekening te houden met de eventuele belemmeringen en bedreigingen die het Corona virus met zich mee kan brengen. Volg ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en maak je plannen binnen dat kader.