Yota Online

YOTA-Online 10: naar buiten!

YOTA-online 10: naar buiten!Donderdag 25 februari om 19:00 UTC is alweer de 10e YOTA-online: “Gone exploring” oftewel naar buiten! In deze nieuwe episode presenteert het team andere aspecten van onze gezamenlijke hobby, zoals WWFF, IOTA en SOTA. Als je wil weten waar deze afkortingen voor staan neem dan deel aan de nieuwste YOTA-online. Daar vertellen de gasten van onze show alles over deze buitenevenementen. Dus zet het in je agenda: donderdag 25-2-2021 19:00 UTC YOTA Online nr 10: “Gone exploring”.

Wat is YOTA Online

De jeugd-werkgroep binnen IARU-Regio 1 ontwikkelde onlangs een nieuwe activiteit, namelijk “YOTA online”.
In deze maandelijkse bijeenkomsten wordt het echte YOTA gevoel door gegeven aan de online deelnemers. Op deze manier verspreiden we de boodschap dat er jeugd is onder radiozendamateurs!
De links naar de opnames van de livestream staan onderaan deze pagina.

Een YOTA-team, bestaande uit actieve jongeren, presenteert verschillende onderwerpen. Daarbij worden ook vragen vanuit de deelnemers beantwoord. Daarnaast is er een onderdeel, waarbij recente YOTA-events aan bod komen. Deelnemers aan deze YOTA-gebeurtenissen delen verhalen en beantwoorden vragen. De YOTA online sessie is ook uitermate geschikt om meer te leren over het organiseren van bijvoorbeeld activiteiten binnen je eigen afdeling of club.
Aan het einde van het evenement is er ook nog een verloting, inclusief een klein raadsel onder alle deelnemers.

Waar

De YOTA online Sessions worden live gestreamd via onderstaande YouTube, Facebook en Twich kanalen.Verder proberen we te streamen via de geostationaire QO-100-satelliet in DATV-modus.

Hier zijn de links naar onze kanalen.

Youtube – https://www.youtube.com/hamyota
Twitch – https://www.twitch.tv/hamyota
Facebook – https://www.facebook.com/hamyota

Vragen?

Aarzel niet vragen te stellen tijdens het event. Houdt daarbij in gedachte dat we allen the chats op Facebook, Youtube en Twitch in de gaten houden tijdens de live-stream. Al het andere commentaar beantwoorden we na de uitzending.

Eerdere afleveringen

Mocht je eerdere afleveringen gemist hebben, geen probleem. Het is namelijk eenvoudig ze terug te zien. Kijk gewoon op het YouTubekanaal van YOTA Online en kijk wat je wil zien.

We hopen je te mogen verwelkomen bij de show!

__________________________________________________________________________

Youngsters On The Air is een initiatief van IARU Regio 1

We zijn ook te bereiken op pr@ham-yota.com

Volg ons op ham-yota.com en like ons op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube