Vossenjacht Nieuws november 2014

Amersfoortse radiovossenjacht

80m Spoetnik jacht

Amersfoortse radiovossenjachtZondag 16 november 2014, aanvang 13:00u.

Inschrijven om 12:30u, eerste parkeerplaats aan de Treekerweg, uitsluitend te bereiken via N227, inrit Treekerbos tegenover Pannenkoekenhuis Bergzicht, Doornseweg 23, Woudenberg.

Bekijk dit document voor alle details.

Niet vergeten

Voor een vossenjacht (ARDF) is het belangrijk een werkende peilontvanger met goede batterij, liniaal en kompas mee brengen. Enkele ontvangers zijn ook beschikbaar voor degene die zelf geen ontvanger heeft.

Amersfoortse vossenjachten

Wie het vooral leuk vindt om van de frisse lucht te genieten, is in Amersfoort aan het juiste adres. De jachten worden gehouden op het Landgoed Den Treek-Henschoten1. Het terrein is vrijwel vlak en het traject gaat altijd over bestaande paden. Lopen mag uitsluitend over paden en wegen. De Amersfoortse vossenjachten zijn bijzonder geschikt voor beginnende jagers, terwijl ervaren jagers zich kunnen laten verrassen. Ons doel is om eenvoudige vossenjachten te organiseren, waarbij het niet zozeer aankomt op snelheid, maar eerder op peilvaardigheid.

P.S. Kijk altijd even op de Nederlandse Vossenjacht Kalender om de allerlaatste stand van zaken betreffende deze vossenjacht te lezen.