Jaarlijkse verkoping in Amersfoort

Afdeling Amersfoort (A03) organiseert jaarlijkse verkoping

Afdeling Amersfoort (A03) organiseert jaarlijkse verkoping

Vrijdag 10 november 2017 houden we onze jaarlijkse verkoping. U kunt dus vast beginnen om uw hobbyruimte op te ruimen en de spullen die u niet meer gebruikt (en waarvan u denkt, dat een andere amateur het nog kan gebruiken) uit te zoeken en mee te nemen naar deze avond.

Ook dit jaar zal onze veilingmeester Koos (PA3BJV) de door u ingebrachte stukken aan de man proberen te brengen. Vergeet niet om uw portemonnee mee te nemen: verkopen gaan alleen contant en 10% van de verkoopprijs is bestemd voor de afdelingskas. Wilt u iets inbrengen? Zorg dan dat de veilingmeester weet wat uw minimale verkoopprijs is, door dit op een lijst of met een sticker op het artikel te vermelden.

Koop u iets tijdens deze avond? Dan wordt u verzocht om het gekochte ook mee naar huis te nemen. Brengt u iets in dat deze avond geen nieuwe eigenaar vindt? Ook dan wordt u geacht om het niet-verkochte artikel weer mee te nemen.

Wij hopen op deze avond in het ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort weer veel bruikbare artikelen te zien. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

QSL-post

Natuurlijk kunt u deze avond ook weer terecht bij onze QSL-manager, voor het brengen en halen van uw QSL-kaarten.

Het laatste afdelingsnieuws vindt u op onze homepage.