Diverse VERON afdelingen houden verkoop-avond

Het einde van het jaar nadert. Tijd voor veel VERON afdelingen om een verkoop-avond te organiseren. Deze maand vinden die plaats in Amersfoort, Doetinchem, Hengelo en Hilversum.

Doetinchem – 11 november

De eerste vindt dinsdag 11 november a.s. plaats in Doetinchem en begint om 20.00 uur in de kantine van postduivenvereniging Eureka op sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. Spullen kunnen tot 30 minuten voor het begin van de avond ingebracht worden. Meer informatie is te vinden op pi4dtc.nl.

Amersfoort – 14 november

Op vrijdag 14 november a.s. vindt de verkoopavond van de VERON afdeling A03/Amersfoort plaats in sporthal Zielhorst aan de Trompetstraat 3 in Amersfoort. Deze avond begint om 19.30 uur. Meer info: a03.veron.nl onder activiteiten.

Hilversum – 25 november

Op dinsdag 25 november a.s. vindt de jaarlijkse verkoopavond van de VERON afdeling ‘t Gooi plaats in het oude Lucent gebouw te Hilversum, waar de radiokelder gehuisvest is. Deze verkoping begint om 20.30 uur en spullen kunnen tot 30 minuten voor de veiling ingebracht worden. Meer info: pi4rcg.nl.

Hengelo – 26 november

Op woensdag 26 november vindt een verkoop plaats bij de VERON afdeling Twente in clubhuis ‘t Hamnus te Hengelo. Leden kunnen gratis gebruik maken van tafels, niet leden betalen een kleine bijdrage van 5 euro. Meer informatie is te vinden op de website van de afdeling Twente.

Voor alle veiling gelden specifieke regels. Veelal gaat 10% van de opbrengst naar de clubkas. Informatie over de specifieke regels van een afdeling is te vinden op de websites.