Doe mee aan het VERON interesse onderzoek 2016

Interesseonderzoek VERON 2016In het eerder dit jaar recent gepresenteerde beleidsplan “Fit for the Future” is opgenomen,  dat de PR-Commissie periodiek onderzoek doet naar de interesses van onze leden, een soort marktonderzoek. Door deze onderzoeken te houden krijgen ons hoofdbestuur, onze commissies en werkgroepen beter inzicht in welke aspecten van amateur radio populair en minder populair onder de leden zijn.

Online onderzoek

In het online onderzoek vragen we o.a. op welke banden je wel/niet actief bent, in welk modi en welke aspecten van amateur radio jou bezig houden. Maar ook over welke aspecten van amateur radio je meer zou willen weten. Deze informatie helpt onze commissie en werkgroepen dan ook om hun activiteiten meer af te stemmen op de interesses van onze leden.

E-mail met uitnodiging

Het onderzoek wordt uitgevoerd onder ruim 20% van alle leden. Op vrijdag 18 november kun je een e-mail van de VERON PR-Commissie verwachten met het verzoek om deel te nemen aan dit interesseonderzoek. Hiervoor maken we gebruik van de e-mailadressen die op dit moment bekend zijn in het VAS, onze eigen ledenadministratie.

Lidmaatschapnummer

In deze e-mail staat ook je lidmaatschapnummer. Dat heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het onderzoek om te controle of je lid van de VERON bent. Je lidmaatschapnummer staat ook op je lidmaatschapskaart.

15 vragen en 5 minuten

Het onderzoek bestaat uit 15 vragen en neemt ongeveer 5 minuten in beslag. De resultaten uit dit onderzoek binnen de VERON gebruikt. Ter waardering van deelname worden onder de deelnemers diverse cadeaubonnen verloot.

Ontvang je een uitnodiging? Vul dan het onderzoek in, want jouw interesses zijn belangrijk voor de vereniging.

Ook wanneer je geen e-mail hebt ontvangen, willen we graag jouw interesses weten. Klik onderstaande link om het online onderzoek te openen:

>> Open het onderzoek

Alvast mijn hartelijke dank voor je deelname!

73

Jean-Paul Suijs PA9X
Voorzitter PR-Commissie