Van caravan tot rijdende shack

De caravan en het idee:

Willem en ik hadden al een tijd een idee om een caravan om te bouwen tot rijdende shack. Hiervoor moesten we een goede caravan vinden. Na zoeken, en diverse champignons (lees zeer vochtige) caravans te hebben gezien kwamen wij in contact met een medeamateur. Op de repeater van Den-Haag hadden we het erover. Klonk goed, dus we zijn gaan kijken.

The-Sleur-Shack

Na het bekijken hebben wij samen besloten dat deze de juiste was voor ons idee. De caravan was niet vochtig, en de vloer zag er ook goed uit aan de onderkant. Een tijd later zijn we hem gaan ophalen. Om 20:00 uur reden we met de caravan huiswaarts. Ja, wat gaan we doen vanavond. Al snel leeg halen die hap en ons idee tot uitvoering brengen. Een groot deel van de kasten ging eruit. Zo ook de keuken. Ja echt alle handel in de container. Wij hadden ons plan. Dus opbouwen die caravan shack. Nieuwe keuken, een radio tafel van een meter breed. Daar komen twee bureau stoelen aan te staan. Elektra ook geheel nieuw. Twee voedingen. 1 met filters (EMC) en 1 voor de keuken. Aansluit box voor de coax kabels. Nieuwe voeding stekkers. Echt zoals we dachten. Het was flink door gaan in de avonden voor de zomer vakantie. Ook de banden moesten vernieuwd worden. Dat is zeer belangrijk bij een caravan. Marcel kwam helpen met schilderen, en Hans kwam langs met een mooi coax schakelaar. Willem ging aan de slag met de antenne mast. Een mega mooie constructie. Op het onderstel van de caravan en dwars door het dak. Ook op het dak een dikke plaat aluminium voor de constructie. En dat alles geeft ons nu een mast met een lengte van 13 meter.

We zijn ver genoeg voor gebruik. Maar zeker niet gereed. Met het ILLW event zullen we hem gebruiken. Dan wordt hij ook officieel in gebruik genomen. Daarna nog maar eens een weekend aan de knutsel.

Lees meer op deze Facebook pagina.