Uitnodiging presentatie & demonstratie: “Condensatie solderen is er nu voor iedereen!”

vapor phase-ukUitnodiging presentatie & demonstratie Condensatie Solderen*

* Condensatie solderen ; Het gebruik van hete damp , afkomstig van een speciaal hitte transfer medium, om deze hitte over te brengen via het condensatie principe op een printplaat met smd  componenten  waardoor  deze vervolgens wordt gereflowd /gesoldeerd

Beste OM’ s en andere amateurs

Woensdag 29  april om 20.00 geef ik in het Clubhuis van afdeling Twente VERON VRZA ‘t Hamnus, gelegen aan de Binnenhavenstraat in Hengelo, een presentatie ; Condensatie solderen  is er nu voor iedereen !

Tevens zal  ik mijn  condensatie reflow soldeermachine de MICRO-CONDENS-IT demonstreren.

joris1

Deze presentatie zal deze keer ook toegankelijk voor amateurs die geen lid of niet tot de afdeling Twente behoren.

Voor hedendaagse complexe BGA, FPGA en de nieuwe generatie complex te solderen SMD-componenten, is Condensatie Solderen de enige methode waarmee dergelijke SMD componenten hoogwaardig en betrouwbaar en zonder schade aan dure complexe componenten, prototypes kunt solderen.

Het condensatie-reflow-solderen leent zich dan ook uitstekend voor het solderen van prototypes en kleinere productie runs en -batches met hoge kwaliteitseisen.
Het is daarom OOK zeer interessant voor de hobbyist, professional en zendamateur die hoogwaardig en betrouwbaar en zonder schade aan dure complexe componenten, prototypes wil solderen.

Tijdens de presentatie zal ook in worden gegaan op het gebruik van soldeerpasta’s

Voor de mensen die niet tot afdeling Twente behoren en toch de presentatie willen bij wonen verzoeken wij u wel u even aan te melden door een e-mail met de tekst “Ja, ik ben in principe geïnteresseerd  gratis deel te nemen aan de presentatie:” te sturen naar m.van.stralen@imdes.de

Condensatiesolderen  is er nu voor iedereen!

Ik hoop snel iets van u te mogen vernemen

Vriendelijke groet uit Bad Bentheim

Marc van Stralen DK4DDS

damp-2 micro-condens-it micro-condens-it-ver1.2 mini-condens-it1 mini-condens-it2 P4060002 PA190003