Techno-nostalgica beurs zet oude techniek centraal

Techno-nostalgica beurs zet oude techniek centraalZaterdag 16 februari 2019 wordt weer de Techno-Nostalgica Beurs te Emmen gehouden. Daarbij staat oude techniek centraal.

Evenals voorgaande jaren heeft de beurs een internationaal karakter. Met deelnemers uit diverse landen, waaronder Nederland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, België en Duitsland.

Een greep van wat u op deze beurs zoal vindt zijn prachtige nostalgische radio’s en grammofoons, elektrische apparaten, platen, muziekautomaten, klokken en stoommachines. Maar ook militaire apparatuur en buizen, fotografie en optiek, oud technisch speelgoed, et cetera prijken op de tafels.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw oude buizenradio gratis te laten repareren en/of taxeren. Dit doen de specialisten van de NVHR (Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio).

Overtuig u zelf van de prachtige aangeboden verzamelingen. Dus kom op zaterdag 16 februari 2019 naar Techno-nostalgica in het Fletcher Hotel – Restaurant Emmen. Het adres is: Van Schaikweg 55, 7811 HN Emmen. En de beurs is geopend van 9.30-14.30 uur. Entreeprijs € 4.00 p.p.

Voor inlichtingen kunt u mailen naar techno-nostalgica@home.nl. Of bellen met 0591-513223.