Special Event Station PA100FDM ter gelegenheid van 100 jaar Nijmeegse Vierdaagse

Pa100fdmMet dit bericht willen wij een special event station aankondigen in de regio Nijmegen in verband met de viering van de 100ste editie van de Vierdaagse.
De roepletters voor dit special event station zijn PA100FDM.
De Vierdaagse behoeft in Nederland nauwelijks uitleg, maar toch. Het betreft een wandelevenement over vier achtereenvolgende dagen, waaraan jaarlijks circa 46.000 deelnemers participeren. Tijdens de Vierdaagse komen wandelaars uit heel de wereld om in Nijmegen en haar bosrijke omgeving te wandelen. Tijdens deze 100ste editie mogen zelfs 50.000 wandelaars deelnemen en zijn er extra afstanden toegevoegd.

Vele duizenden kijkers moedigen de wandelaars langs de route aan. Tijdens de laatste dag vindt een glorieuze intocht plaats in Nijmegen over de route die speciaal daarvoor Via Gladiola wordt genoemd. Aan het eind ontvangen de wandelaars naast de bloemen de welverdiende Vierdaagse medaille.

Special event station PA100FDM zal aktief zijn in de periode van 28 juni tot 26 juli 2016 en wordt mogelijk gemaakt door operators uit de regio Nijmegen. Guest operators worden, na aanmelding via de website, uitgenodigd om deel te nemen.

Het team van PA100FDM is momenteel bezig met de voorbereidingen van de activiteiten. Een website is beschikbaar voor informatie: http://www.pa2p.nl/pa100fdm