Radiomarkt Bladel KARmarkt 3 juli 2022

Radiomarkt Bladel KARmarkt 12 september 2021

De in de regio bekende Kempische Amateur Radioclub (KAR) organiseert op zondag 3 juli hun jaarlijkse radiomarkt. Op het terrein verkopen diverse standhouders radio gerelateerde artikelen zoals radiosets, antennes en veel elektronica onderdelen.
De entree bedraagt €5,–, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang en parkeren is gratis.

Voor elk wat wils, bekend en onbekend met radio

De KAR radiomarkt is een echte traditie geworden. Mensen uit het hele land komen er op af. Niet alleen om iets te kopen of ruilen, vooral ook om ervaringen uit te wisselen over de radiohobby en kennis te maken met onze vereniging. En dat ook nog eens in een prachtige omgeving.
Iedereen is dus van harte welkom.

Hans Peters, voorzitter van de Kempische Amateur Radiovereniging: “ Onze buitenmarkt is in de loop der jaren echt een traditie geworden. We zijn dan ook erg blij dat we de markt weer kunnen houden. Mensen uit het hele land komen er op af. Niet alleen om iets te kopen of ruilen. Maar vooral ook om ervaringen uit te wisselen over de radiohobby. En om kennis te maken met onze gezellige vereniging en wat we doen en dat ook nog eens in een prachtige omgeving. Iedereen is dus van harte welkom. Jong en oud, bekend of nog onbekend met radiotechnieken. We hebben de gezelligste markt van de Benelux!”

Over de Kempische Amateur Radiovereniging  (KAR) 

KAR is sinds 1993 gevestigd in Bladel op de Leemskuilen 16b. De vereninging heeft meer dan 45 leden met een passie voor het amateurradio en alles wat daarmee te maken heeft. De 2 masten met diverse antennes zorgen voor een ongestoorde ontvangst van radiosignalen.
Buiten het sociale aspect van de vereniging, draagt KAR onder andere bij aan het cultureel erfgoed door het in standhouden van Morse communicatietechniek en radio-experimenten. Daarnaast is de KAR ingericht op noodcommunicatie in samenwerking met DARES (Dutch Amateur Radio Emergency Service). Dat heeft ook een groot maatschappelijke belang in het geval van calamiteiten. 

Radiomarkt Bladel KARmarkt waar en wanneer

Jaarlijkse radiobuitenmarkt van de Kempische Amateur Radiovereniging ‘KARmarkt’

Zondag 3 juli van 10.00 – 16.00 uur

KAR-terrein: Leemskuilen 16b, 5531 NL Bladel

De entree bedraagt € 5. Kinderen tot en met 16 jaar gratis.

Parkeren is ook gratis.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de organisatie via markt@pi4kar.com.