37ste Radiomarkt Assen op 8 oktober 2022

Radio Onderdelen Markt AssenWe hebben besloten om na alle Corona beperkingen, onze 37ste Radiomarkt te houden en wel op 8 oktober 2022. We hopen met deze datum weer tegemoet te komen aan de wensen van zowel de bezoekers als de standhouders.

De markt is voor radioamateurs, luisterstations en andere geïnteresseerden in de radio- en ATV-techniek. Maar ook enthousiastelingen op computergebied, elektronica en zelfbouw komen volop aan hun trekken. Zowel nieuwe als gebruikte spullen zullen weer in ruime mate aanwezig zijn. Ook zullen er weer stands zijn met demo’s over de mogelijkheden van radio, elektronica, opleidingen en meer. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor onderling QSO, onder het genot van een hapje en drankje. We rekenen weer op een grote opkomst.

Toegang tot twee markten voor de prijs van één

37ste RadiomarktDe samenwerking met Vitalis vlooienmarkten is gecontinueerd. Hierdoor kunnen we de toegangsprijs op € 3,50 houden. Daarvoor krijg je zowel toegang tot onze radiomarkt als ook tot de grootste vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen t/m 13 jaar zijn gratis.

De markt wordt weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde en wel aan de zijde met ruime, gratis parkeerplaatsen. Daar bevindt zich ook gedeelde ingang met Vitalis. De hal heeft een oppervlakte van 2500 – 3000 m2 en is uitstekend verlicht en verwarmd. De locatie is op ongeveer 12 kilometer ten noorden van Assen, direct aan de A28 gelegen.

Openingstijden en adres

Onze radiomarkt is voor het publiek geopend van 9.30 uur tot maximaal 15.00 uur.
Adres: Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD EELDE

Standhuur

Kosten standruimte van ongeveer 4 meter: € 30,-. Ook is het mogelijke om een halve kraam te huren. Standhouders kunnen al op vrijdagmiddag opbouwen.

De organisatie is in handen van de Stichting Radio Contest Groep Assen.
Voor informatie en standhuur: Eene de Weerd, PA3CEG, tel: 0592-613557, e-mail: eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl