Nog veel ontbrekende en onjuiste gegevens

Nieuwsbrief nog veel ontbrekende en onjuiste e-mailadressenDecember 2017 is de webredactie van de VERON, dankzij de inspanningen van Jean-Paul PA9X, gestart met het versturen van een Nieuwsbrief. Eerst om de 10 weken en met ingang van januari 2020 elke maand. Inmiddels ontvangen 4500 leden de VERON Nieuwsbrief. Ook niet leden kunnen met ingang van januari 2020, geheel conform AVG/GDPR, zich voor de nieuwsbrief inschrijven. Maar er zijn nog steeds 2000 leden die de VERON Nieuwsbrief niet kunnen ontvangen omdat gegevens ontbreken of onjuist zijn.

Controleer uw gegevens in Mijn VERON of VAS

De VERON Nieuwsbrief kan alleen worden verstuurd naar leden die met een werkend e-mailadres in het VAS staan geregistreerd. Maar van 2000 leden ontbreekt nog steeds het e-mailadres in de ledenadministratie. Tevens klopt van ongeveer 200 leden het e-mailadres niet. Ontvangt u de VERON Nieuwsbrief niet? Neem dan contact op met het Centraal Bureau om uw e-mailadres te laten toevoegen aan de ledenadministratie. Doe dit bij voorkeur met per e-mail. Maar ook blijken veel roepletters/call en telefoonnummers niet juist te zijn. Controleer daarom zelf ook uw gegevens in Mijn VERON of VAS (VERON Administratie Systeem) en pas deze aan. Let op want uw lidmaatschapsnummer (bestaande uit 6 cijfers) is uw gebruikersnaam en niet uw roepletters (call) of e-mailadres. Een werkend e-mailadres in Mijn VERON is noodzakelijk om volledig automatisch, zonder tussenkomst van het Centraal Bureau of ICT Commissie,  u een wachtwoord(reset)  te sturen. Roepletters kunt u zelf niet aanpassen en moeten ook in DQBmanager worden aangepast neem daarvoor contact op met het Centraal Bureau.

Autoincasso bespaart kosten

Als u toch contact opneemt met het Centraal Bureau laat dan in het vervolg uw contributie innen middels autoincasso. Het versturen en innen van de contributie via facturen is een arbeidsintensief, handmatig en duur proces. Help daarom mee om onze kosten zo laag mogelijk te houden en stap over op autoincasso.

VERON Nieuwsbrief en SPAM

Omdat bij de webredactie de incorrecte e-mailadressen bekend zijn is er een filter geplaatst zodat deze adressen niet meer in de verzendlijst staan. Hierdoor voorkomt de webredactie dat de Nieuwsbrief bij de overige leden in de spam terecht komt. Ook hebben de acties van sender.net om spam-meldingen te voorkomen gewerkt. Wel zijn er een aantal virusscanners die meldingen geven in verband met de linken naar cloudfront. Helaas kan de webredactie dit niet oplossen.

De kanjers van het Centraal- en Servicebureau

De kanjers van het centraal en servicebureau

Geen lid van de VERON en toch de nieuwsbrief ontvangen

Natuurlijk zouden wij graag zien dat u ook lid wordt van de grootste radiovereniging van Nederland. Maar ook als niet lid kunt u de nieuwsbrief ontvangen. Vul uw gegevens in voor de VERON Nieuwsbrief. Uitschrijven kan door op de daarvoor bestemde link onderaan in de nieuwsbrief te klikken.

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?