Lezingen bij VERON ’t Gooi over maritiem zend- en ontvangstation PCH

Tweedelige lezing over PCH

Deel 1: 20 januari

Maritiem zend- en ontvangstation PCH.Op 20 januari geeft Hans PA1HR een lezing bij VERON afdeling ’t Gooi over het maritieme zend en ontvangstation PCH. Dit beloofd een zeer interessante avond te worden!

Deze lezing was ingepland als een duo presentatie met Peter – PC7T die vanaf het schip met PCH moest communiceren. De presentatie zou dan te lang gaan duren, daarom is besloten dat Peter zijn verhaal op dinsdag 10 februari gaat doen. Zie ook deze pagina.

Deel 2: 10 februari

Als vervolg op de lezing van Hans PA1HR over Scheveningen Radio zal Peter ons, op 10 februari, meenemen op een maritiem radiorondje om de wereld. Aan de hand van een echt gemaakte reis zullen alle aspecten van het radiowerk aan boord van een koopvaardijschip ter sprake komen. Tfc lst, PX, OBS, AMVER, TR, TTT, XXX, SOS, SP, PDRH-1, GTG, SLT en PCAA zullen na deze avond voor u geen geheimen meer hebben.

Waar moet ik zijn?

De afdeling ’t Gooi van de VRZA & VERON hebben een nieuw onderkomen. Aan de Franciscusweg 26, 1216 SK, in Hilversum (Kerkelanden). De nieuwe locatie is in de kelder van een bedrijven verzamel gebouw. Voor een foto impressie, routebeschrijving en plattegrond zie deze routepagina.

Voor meer informatie…

Het verdere verloop van de afdelingsactiviteiten kunnen vernomen worden, zondags, in de Gooise ronde (op 145.225 MHz om 12.00), op onze eigen web-site en bij de ronde van PI4RCG (op donderdagen om 21.00 op 145.225 MHz). Meer informatie over de VERON afdeling ’t Gooi (PI4RCG) is te vinden op deze website.

Graag tot ziens op een van de avonden op onze nieuwe locatie in Hilversum.