Lezing over Elektromagnetische Laagfrequente Golven (ELF)

Lezing over Elektromagnetische Laagfrequente Golven (ELF) bij A63

ELF1Dinsdag 3 november zal in zalencentrum De Buorskip aan de Vlaslaan 26 te Beetsterzwaag Gerrit Westera PA0GEW uit Bathmen ons komen vertellen over dit lage frequentie gebied.  Aanvang 19.30 uur.

In het gebied onder ca. 22 kHz zitten EM-golven en zelfs onder 50 Hz, wat dus wel heel laagfrequent is. Veel van die signalen zijn verklaarbaar, waaronder die van speciale stations en ook natuurlijke EM golven, zoals bv. de zogeheten Schumann resonanties.

ELF2Nu hebben enkele Duitse onderzoekers vastgesteld dat er, vooral onder de 50 Hz, signalen zitten die duidelijk kunstmatig lijken te zijn. Maar wie die signalen produceert en met welk doel, is raadselachtig. In zijn lezing zal hij hier meer over vertellen en ook voorbeelden laten horen.

Gerrit zal ook een toelichting geven op natuurlijke EM-golven en gaat hij vertellen wat je nodig hebt om die signalen te ontvangen, en zal een verslag doen van zijn eigen experimenten. Zijn verhaal zal een combinatie zijn van theorie en praktijk.

Tenslotte zal hij de toehoorders een punt van overweging meegeven, namelijk of er een relatie is tussen de frequenties van de elektrische signalen in ons brein en de frequenties van ELF golven.

ELF3Ook dit belooft dus zeker weer een interessante lezing te worden dus je bent van harte uitgenodigd om naar deze avond te komen.

Onze afdelingsavonden worden meestal gehouden op de eerste dinsdagavond in de maand in zalencentrum De buorskip aan de vlaslaan 26 te Beetsterzwaag. De aanvang is altijd om 19.30 en de deur gaat open om 19.00 uur.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aktiviteiten dan kunt u zich inschijven voor de nieuwsbrief via onze website: www.a63.org

Graag tot ziens,   Roel Pot PD0OYF