Bestel collectief abonnementen en tijdschriften voor 2018

De VERON maakt collectief abonnementen en tijdschriften bestellen voor 2018 mogelijk

Collectieve abonnementenEvenals in voorgaande jaren bestaat voor het jaar 2018 de mogelijkheid om via het VERON Service Bureau, tegen gereduceerd tarief, abonnementen op verschillende tijdschriften af te sluiten. Het gaat dan om abonnementen op bijvoorbeeld ARRL QST Luchtpost, RSGB Radio Communications, Funk-Amateur, Dubus, UKW-Berichte, Elektor Gold en Funk-Amateur Plus. Deze collectief abonnementen en tijdschriften bestel-service is exclusief voor VERON leden. Kijk op onze VERON webshop voor alle details.

Belangrijk

Wij verzoeken u vriendelijk ervoor te zorgen dat uw abonnementsgelden tijdig in ons bezit zijn. Maar in ieder geval voor de uiterste ontvangstdatum, 10 november 2017.

Namens het VERON Service Bureau
Krish Bangoer

P.S. Nog geen VERON lid en toch graag gebruik willen maken van deze super service? Wordt dan gelijk lid van onze vereniging. Op deze pagina is te lezen wat een VERON lidmaatschap allemaal aan voordelen te bieden heeft. En via dezelfde pagina is gelijk het lidmaatschap aan te vragen. Duizenden radioamateurs zijn u al voorgegaan met een lidmaatschap van de grootste radio amateur vereniging van Nederland. Nog niet overtuigt? Ga dan gerust eens langs bij een van de vele maandelijkse bijeenkomsten van VERON afdelingen. Er is er altijd wel eentje in de buurt.