Centraal- en Servicebureau vroeger dicht vanwege hitteplan

Hitteplan in werking voor het Centraal- en ServicebureauNaast de coronaregels: we thuis blijven bij klachten, 1,5 meter afstand houden, handen wassen, in de elleboog hoesten en drukte vermijden nu ook een hitteplan. De komende dagen blijft het nog warm. Daarom heeft Scalabor ook besloten dat er voor hun personeel een hitteplan in werking treedt. Voor VERON betekent dit dat het Centraal- en Servicebureau beperkt bereikbaar is.

Centraal- en Servicebureau sluit eerder i.v.m. hitteplan

Als gevolg van de warmte die in de weersverwachting voor de komende dagen is aangekondigd treedt een hitteplan in werking. Dit houdt in dat ook het VERON Centraal- en Servicebureau de komende dagen vroeger sluit. Hierdoor is het Centraal- en Servicebureau van dinsdag 11 augustus tot en met donderdag 13 augustus beperkt bereikbaar van 08.00 uur tot 12.30 uur. Vrijdag 14 augustus is het Centraal- en Servicebureau gesloten in verband met een al geplande ADV-dag.

Maandag 17 augustus is zowel het Centraal- als Servicebureau weer geopend op de gebruikelijke kantoortijden. Maar op woensdag 19 augustus staat er een interne verhuizing gepland, waardoor ook deze dag het Centraal- en Servicebureau niet bereikbaar zijn.

Natuurlijk blijft het Centraal- en Servicebureau gewoon per e-mail bereikbaar.

Centraal bureau doet ledenadministratie

Het Centraal bureau handelt alle ledenadministratie af voor de radiozendamateurvereniging VERON. Of dit nu gaat om u als nieuw lid in te schrijven, het versturen van het maandblad Electron of uw nieuwe roepletters te laten registreren in het VERON Administratie Systeem, ook wel Mijn VERON. Dus heeft u een vraag en de afdeling kan u daarbij niet helpen dan is het Centraal bureau waar u moet zijn.

Het Centraal bureau is bereikbaar via telefoon, contactformulier op de website of e-mail.

Stichting Servicebureau VERON

Stichting Service Bureau VERON biedt o.a. boeken, cursusmateriaal en andere operationele middelen aan via de online VERON webshop. In het algemeen zijn dit artikelen die voor de amateur van belang zijn en niet (of moeilijk) verkrijgbaar zijn in de reguliere handel. Men verzorgt tevens abonnementen op publicaties van aanverwante verenigingen.

PDF te downloaden via de webshop voor €2,50. Leden ontvangen 20% korting met kortingscode

Speciale roepletters? Vergeet het DQB niet

Heeft u speciale roepletters of is uw call recentelijk veranderd? Vergeet dan niet om dit even door te geven aan het Dutch QSL Bureau. Dat kan door een e-mail te sturen naar dqb@veron.nl.

Zelf persoonsgegevens inzien en/of aanpassen?

Als lid van VERON kunt u uw eigen gegevens inzien zoals dit is geregistreerd in het VAS ook wel Mijn VERON. Weet u niet hoe dit werkt kijk dan eerst even op de FAQ-pagina voor Mijn VERON. Let op met het resetten van het wachtwoord, want sommige e-mail providers zijn niet zo snel met het doorsturen van de e-mail. Ook kan het zijn dat het resetwachtwoord in de SPAM is afgeleverd.

Vragen?

De medewerkers van het Centraal bureau of Servicebureau helpen u graag.

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?