Arduino errata, hints en tips beschikbaar op het techniek forum

Arduino errata, hints en tips beschikbaar op het techniek forumUit reacties die Cor, PA0GTB heeft gekregen over zijn gepubliceerde artikelenreeks onder de noemer Arduino voor radioamateurs, blijkt dat er toch een aantal amateurs zijn die problemen hebben met sommige onderwerpen. Cor heeft op het VERON Techniek Forum, onder Arduino, een aantal errata,  hints en tips beschreven. Hierdoor zijn de ondervonden problemen bij de zelfbouwers opgelost. Raadpleeg dus het VERON Techniek Forum als je nog problemen hebt met een van de projecten.

Arduino errata, maar nog geen toegang tot het VERON techniek forum?

Het techniek forum is exclusief toegankelijk voor leden van de VERON. Toegang krijgt u door het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen. Heeft u vragen over het techniek forum? Bekijk dan de FAQ pagina op de website.

Arduino voor radioamateurs krijgt vervolg

Ruud Warnaar, PA3RW komt in de Electron met een volledige serie over de Raspberry PI (RPi). Ook hiervoor zal ondersteuning worden geboden via het VERON techniek forum. Niet alleen voor vragen. Maar ook voor het delen van eigen projecten. Ook komt Cor PA0GTB in de loop van dit jaar met nog nieuwe ontwerpen om na te bouwen.

Deel ook uw experimenten en zelfbouw

Natuurlijk nodigt de Electron redactie u uit om ook uw zelfbouwprojecten te delen. De Electron is voor maar vooral geschreven door leden van de VERON. Een technisch redacteur help u met het productie klaarmaken van een artikel. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Een artikel kunt u opsturen naar redactie@veron.nl.

Arduino serie in Electron

Na een telefoontje met Cor PA0GTB of zijn lezingen in het land ook in de Electron zouden mogen was Cor niet meer te houden. Binnen enkele dagen lagen er meerdere artikelen bij de Electyron redactie klaar om te verwerken. Leden van de VERON hadden eerder in een enquête al aangegeven meer te willen weten over deze nieuwe technieken. De serie blijkt een groot succes en leden zijn massaal aan de zelfbouw en experimenteren gegaan. Met het techniek forum als vraagbaak kunnen leden die tijdens het nabouwen vastlopen goed geholpen worden. Hieruit ontstaan ook weer nieuwe ideeën voor zelfbouwprojecten.

In de Electron verschenen

  • Arduino voor radiozendamateurs, 8-2018
  • Mogelijke toepassingen voor de Arduino, 9-2018
  • Arduinomodules en accessoires, 10-2018
  • Een sketch beter lezen en begrijpen, 11-2018
  • CW-decoder, 12-2018
  • CW keyboard keyer, 1-2019