Arduino CW decoder printen in kleine oplage beschikbaar

Arduino CW decoder printen in kleine oplage beschikbaarIn augustus 2018 is het eerste artikel in de Electron verschenen over de Arduino. Cor PA0GTB beschrijft in een serie artikelen hoe deze handige processor is te gebruiken voor de zendamateur. Maar hij beschrijft niet alleen hoe deze processor werkt. Maar publiceert ook een aantal leuke zelfbouwprojecten zoals de CW decoder.

Presentatie tijdens de DvdRA en rubriek op het techniek forum

Naast de publicaties van de artikelen in de Electron is ook een drukbezochte presentatie gegeven op de Dag voor de RadioAmateur in Zwolle. Daarmee is het verzoek gekomen om een extra rubriek op het techniek forum te zetten, waarvan goed gebruik wordt gemaakt.

Na publicatie in de Electron van december 2018, over het zelfbouwproject de CW decoder, is Cor PA0GTB benaderd of de printen ook leverbaar zijn. Cor heeft naar aanleiding van deze vraag een kleine oplage printen laten vervaardigen. Deze printen zijn tegen kostprijs en verzendkosten leverbaar. De printen zijn professioneel vervaardigd, dubbelzijdig, doorgemetalliseerd en voorzien van een componentenopdruk.

Afdelingen die grote aantallen willen om een zelfbouwproject te starten kunnen informatie aanvragen om de printen te bestellen. Cor stelt de informatie beschikbaar hoe en waar te bestellen.

Kosten voor de CW decoder printen

Het is niet meer mogelijk om de print nog via PA0GTB te bestellen
Op de Veron downloadpagina’s staan de Gerber files waarmee u zelf deze print kunt laten vervaardigen. Afdelingen welke grote aantallen ( > 10) willen aanschaffen om een zelfbouwproject te starten, kunnen informatie aanvragen om deze zelf te kunnen bestellen. PA0GTB zal informatie verstrekken hoe deze, waar en tegen welke kosten, zelf te bestellen zijn.

Serie Arduino bijna afgelopen

Het laatste deel van de Arduino serie komt in de februari 2019 editie van Electron en wordt opgevolgd door nieuwe serie over de Raspberry PI door Ruud Warnaar PA3RW. Inmiddels heeft Cor laten weten om met nog een aantal bouwprojecten te komen. Cor heel erg bedankt voor je bijdrage aan de Electron. Je hebt veel leden op weg geholpen om met de Arduino aan de slag te gaan. Leuk dat er nog meer aanvullingen komen komt.