Software

Alle programma’s in onderstaand overzicht ondersteunen de PACC contest (inclusief de laatste regels voor “mixed mode” Categorieën). Ook kan met deze programma’s een log bestand in cabrillo formaat worden gemaakt.

Live scoring

Klik op een afbeelding hieronder voor een link naar de website van het programma.

N1MM Logger+

PACC softwareN1MM Logger+ is een geavanceerd op Windows gebaseerd log programma. Dit freeware programma is ontworpen voor contest logging, maar ook geschikt als algemeen logger. Prettig gebruikers interface met band overzichten. Thomas, PA1M, is een van de ontwikkelaars.

VERON Contest Log programma

Evert PA3AYQ heeft speciaal voor de PACC contest een log programma ontworpen.

Dit log programma doet wat het belooft. De bij een contest behorende administratie wordt namelijk keurig verzorgd door dit programma. Het is gemaakt voor iedereen die aan de PACC contest wil deelnemen en probleemloos no nonsens een log wil maken en insturen.

DXLog

DXLogDXLog is een gratis logging programma. De look and feel is klassiek en ondersteunt sneltoetsen.

SDSD

PACC softwareSD is niet gratis, maar het staat je vrij het programma te testen in een contest. Oudere en gratis programma’s zijn hier te downloaden.

Win-Test

Win-Test is een populair shareware programma. Het heeft veel geavanceerde functies met een pseudo TRlog interface. PACC en cabrillo worden ondersteund.

TLF

Als je LINUX gebruikt is dit de keuze. Met cabrillo en PACC ondersteuning. TLF door PA0R

GenLog

GenLogEen freeware programma. Ondersteuning voor de laatste regels van de PACC en Cabrillo export. GenLog door W3KM

HAMlogIT

HAMLogITHAMlogIT is een programma waarmee alle verbindingen in een database log worden geregistreerd. In dezelfde database is het ook mogelijk, contesten te selecteren, te bewerken, scores te berekenen en te uploaden. Ook kunnen er nieuwe databases worden aangemaakt, zodat e.e.a. ook per databases gelogd kan worden. Ontwerper PA7L.

SWL DQR Log

SP7DQRProgramma voor SWLs om real time contest logging te doen.  SWL DQR Log door SP7DQR