VERON DX Honor Roll – stand per 21 januari 2021

Mixed          CW         Phone          Data

VERON nu ook in Clublog (DX-Honor roll)

VERON ClublogVanaf heden kunnen VERON leden zich aanmelden bij Clublog als lid van de VERON. Hierdoor kunnen leden van de VERON maar ook als verenigingen onder elkaar de competitie aangaan.

Aanmelden voor Clublog Leagues

Natuurlijk heeft u als DX-er allang een account bij Clublog. Maar heeft u dit nog niet, ga dan naar de website van Clublog . Klik op ‘register new account’ en vul de benodigde gegevens in.

VERON Clublog

Heeft u inmiddels een account? Log dan in en klik in het home scherm op ‘Settings’. Een scherm opent zich en door op ‘Clubs’ te klikken komt u in het scherm om u aan te melden voor de DXCC League. Selecteer ‘VERON – Vereniging voor Experimenteel Radio onderzoek in Nederland’ door deze in de lijst van clubs op te zoeken. Klik vervolgens op ‘Join Club(s)’. U kunt zich voor meerdere clubs aanmelden. Hierna zal de VERON administrator van Clublog een controle doen of u ook lid bent van de VERON en uw aanvraag accepteren als dit het geval is.

Leagues

Nu doet u automatisch mee met de DXCC-, Zone-, Club-, CDXC-, Super- en Uniques-League. U hoeft alleen maar te zorgen dat uw log up to date blijft. Met een aantal logprogramma’s gaat dit vanzelf en hoeft u niets te doen. Maar u kunt ook het log opsturen door een adif file te uploaden. Ook kunt u gebruik maken van de ‘LoTW Sync’ menu optie in Clublog om uw standen bij te werken met nieuw ontvangen LoTWs.

De huidige stand DXCC Leagues in Clublog bekijken

Door in de linker balk DXCC leagues te kiezen krijgt u een scherm waar u ‘filter by club/continent’ kunt opgeven. Selecteer de VERON en klik op ‘Generate DXCC League’.

En voor het tradionele VERON DX-Honor roll overzicht kiest u tevens:

  • banden 160m – 10m
  • Current entities
  • Confirmed (= LoTW en / of QSL kaart)
  • No date filter
  • No Mode filter (= mixed) of CW of Phone of Data

VERON Clublog

Veel radio plezier met Clublog.

Theo koning PA1CW is de VERON administrator en voor vragen hierover kunt u bij hem terecht.