YouTube kanaal VERON

YouTube kanaal VERON op zoek naar videomateriaalVERON is niet alleen actief met de website. Maar is ook op de sociale media te vinden. Op Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin staat dagelijks een nieuw bericht. Maar ook op YouTube heeft VERON een eigen kanaal. VERON PR-commissie heeft behoefte aan filmmateriaal om met regelmaat het kanaal van nieuw materiaal te voorzien.

Waar moet het beeldmateriaal aan voldoen

Natuurlijk heb je de opnamen zelf gemaakt en geef je VERON toestemming om het materiaal te gebruiken. YouTube films worden ongeveer 2 minuten bekeken. Dus zorg ervoor dat het niet veel langer is dan dat. We zien ook filmmateriaal waarbij alle overgangen die de software kan maken getoond worden. Dit is vooral leuk voor jezelf maar niet voor een ander. Gewoon een korte film direct “to the point”.

Ben je een professioneel filmer? Leuk. Maar ook de zendamateur die iets bij te dragen heeft laten we graag zien.

Onderwerpen

Graag laten we radiozend- en luisteramateurs zien wat onze hobby inhoud en wat voor evenementen er zijn en wat je ermee kunt doen. Maar het is ook van belang dat we kijkers die geen affiniteit hebben met deze hobby laten zien wat de radiohobby inhoud. Ook niet radiozend- of luisteramateurs bekijken het kanaal. Denk bijvoorbeeld ook aan de jeugd. Nederland heeft ook in de toekomst technici nodig. Onze hobby is uitermate geschikt om de jeugd kennis te laten maken met techniek.

Denk aan onderwerpen als

Hou het allemaal kort en informatief.

Stuur je materiaal naar webredactie@veron.nl. Is het bestand te groot maak dan gebruik van wetransfer. Het YouTube kanaal van de VERON is hier te vinden.

De webredactie beoordeelt of de inzending geschikt is voor ons kanaal. Daarvoor moet het filmpje over radioamateurisme gaan of er duidelijke raakvlakken mee hebben. We achten ons kanaal ongeschikt voor politieke of maatschappelijke discussies. Ook grof taalgebruik is ongewenst. Knip de vloeken er dus uit als bij het opstellen van de antenne het gereedschap uit je handen valt. Ook is het wenselijk, dat de kwaliteit van de video voldoende is. Tenslotte willen we graag, dat ons kanaal veel bekeken wordt. Desalniettemin, ook een wat minder filmpje over een leuk onderwerp kan er best in. Schroom niet, zend het in!

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?