VERON website over Morsecode

VERON website over Morsecode

Een mooi voorbeeld van een Morsecode seinsleutelNaar aanleiding van mijn artikel over Morsecode als immaterieel erfgoed in het januari nummer van Electron heb ik een aantal reacties ontvangen. Mijn hartelijke dank daarvoor.

De website is ondergebracht in de structuur van de VERON website. Graag heet ik u van harte welkom op: https://morse.veron.nl/ om kennis te maken met een aantal aspecten over Morse code.

Over het gebruik van Morse zijn heel veel verhalen bekend. Graag doe ik een beroep op u, als gebruiker om hierover te vertellen. Inmiddels is er al een verhaal gepubliceerd maar het zou fijn zijn als er meer over anekdotes en belevenissen wordt geschreven. Dat geldt niet alleen over het gebruik onder amateurs. Ook beroeps telegrafisten hebben bij het uitoefenen van hun beroep mooie herinneringen. Ook deze verhalen en belevenissen helpen mee om de nieuwe website dynamisch te houden.

Ik zie uw verhalen met enthousiasme tegemoet.
73, Remy
Remy F.G. Denker, PA3AGF
Algemeen voorzitter van de VERON

Alle kopij voor https://morse.veron.nl/ is door te sturen aan de redactie (“Redacties Website en Electron en PI4AA”) via dit online contactformulier.