VERON op HamRadio 2016 in Friedrichshafen

a_logoHamRadio is dé beurs in Europa voor radioamateurs. Producenten tonen hun nieuwe ontwikkelingen, handelaren doen leuke verkoopacties en organisaties laten zien wat hun bezighoudt. Exposanten komen van over de hele wereld, wat ook geldt voor de bezoekers.

Leden: “Nieuwe opzet VERON stand”

De VERON stond tot en met 2014 altijd op deze beurs. Nadat de Verengingsraad in 2015 aan het hoofdbestuur de opdracht gaf om de stand te professionaliseren, werd deelname in 2015 overgeslagen. Dit om te kunnen werken aan een nieuwe presentatie van de VERON stand in Friedrichshafen. De PR-Commissie werkte in opdracht van het hoofdbestuur een vernieuwde opzet uit. Nadruk van deze nieuwe opzet is om bezoekers van de beurs te informeren, over de vele activiteiten die de VERON organiseert en ondersteunt. Van de DvdRA tot PACC Contest en van belangenbehartiging bij de IARU tot het organiseren van cursussen voor zendamateurs.

Wisselende bezetting

In 2016 neemt de VERON weer deel aan HamRadio in een nieuwe opzet. Naast een hele nieuwe  standindeling is er dit jaar ook een wisselende standbezetting. Mogelijk gemaakt door een team enthousiaste vrijwilligers. Op de vraag of de VERON nu elk jaar weer aan HamRadio deelneemt, antwoordt Jean-Paul Suijs PA9X, voorzitter van de PR-Commissie: “Komende beurs gaan we ervaring opdoen met deze nieuwe opzet. We vragen de beurs crew èn bezoekers van deze beurs om onze stand en informatievoorziening te evalueren. Die evaluatie wordt in september door de PR-Commissie en het hoofdbestuur besproken. Daarna gaan we bekijken of we in 2017 weer deelnemen en in welke vorm.”

Standummer A1-550

De VERON roept leden op die HamRadio bezoeken, om een kijkje te nemen op de VERON stand. Je vind de VERON op standnummer A1-550.

Dankwoord

Het Hoofdbestuur wil Jos (PA3ACJ) en Lineke Disselhorst danken voor hun jarenlange inzet om de aanwezigheid van de VERON op HamRadio mogelijk te maken.

HamRadio vindt plaats van vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni in de Messe Friedrichshafen in Duitsland.

HamRadio-2