VERON Jeugdcontest

Ja! Het is zo ver, een activiteit speciaal voor jou!

De VERON Jeugdcontest!

Ben jij tussen de 14 en 25 jaar? Let dan op en lees dit aandachtig door… De VERON Jeugd- en Jongeren commissie wil dit jaar met een team meedoen aan de Jeugdcontest en jij kan meedoen!

Wat is de bedoeling?

VERON JeugdcontestDit jaar gaan we met een jeugdteam deelnemen in de CQ WW contest, welke gehouden wordt in het weekend van 25 en 26 oktober 2014. Je krijgt de kans om samen met je leeftijdsgenoten een weekend door te brengen bij een station met uitstekende radio’s en antennes. Afwisselend zul je één van de twee radio’s bemannen. We nemen deel in de Multi-Two categorie.

Heb je nog geen contest ervaring? Geen zorgen! Ook jij bent welkom, we zorgen voor een aantal ervaren operators die je zullen helpen gedurende de contest. Ze leren je alle fijne kneepjes van het contesten. Om te zorgen voor extra aandacht op de band en kenbaar te maken dat we een jeugdteam zijn, zorgen wij voor speciale roepletters.

Verblijf

Je hoeft niet na je shift achter de radio terug naar huis, je blijft lekker slapen bij het station. Wij zorgen voor het eten, drinken en de snacks. De tijd die je niet achter de radio zit kun je gezellig doorbrengen met de andere contesters, of je maakt die gemiste uurtjes slaap nog even goed…

Kosten

De VERON Jeugd- en Jongeren commissie sponsort een groot deel van de kosten van de Jeugdcontest. Aan jou vragen we een bijdrage van €10,- voor het hele weekend.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om mee te doen met een gezellige groep? Geef je dan snel op. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Wil je je opgeven? Stuur dan een berichtje met daarin wat gegevens over jezelf en een motivatie naar: pd5lkm @ veron.nl

Ook voor vragen kun je op dit e-mail adres terecht.

 

Namens de jeugd en jongeren commissie,

Lennart Kieft (PD5LKM)