Friese Radiomarkt Beetsterzwaag 30 mei 2020

Radiomarkt Beetsterzwaag42e Friese Radiomarkt Beetsterzwaag

Zaterdag 30 mei 2020 is het voor de 42e keer dat de afdeling A63 de bekende Friese Radio Markt organiseert in en rondom zalencentrum  “De Buorskip” aan de Vlaslaan 26, 9244 CH Beetsterzwaag.

De markt is geopend van: 09.00 – 15.00 uur.

Entreeprijs is: € 5,00 p.p.

Sla hier uw slag voor dat onderdeel dat u zoekt

Voor de zendamateur en elektronicahobbyist is dit de gelegenheid om hun slag te slaan en juist dat onderdeel of andere waar  te kopen waar je wellicht al lang naar op zoek bent. De FRM is een gezellige markt, waar het goed toeven is. Maar ook met veel handelaren uit binnen- en buitenland die hun koopwaar aanbieden. U kunt op onze markt terecht voor oude en nieuwe zendontvangers, computers en computeronderdelen, antennes, kabel, gereedschap, onderdelen voor zelfbouw, sloopmateriaal en nog heel veel meer, maar ook de nieuwste digitale technieken. Tevens is de markt een belangrijk ontmoetingspunt voor zend- en luisteramateurs, computerfreaks, verzamelaars en andere techneuten. Bij onze afdelingsstand is er de mogelijkheid om QSL-kaarten voor de Regio 14 te halen of te brengen.

Hoe komt u op de radiomarkt

De route naar de markt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan wordt aangegeven door borden. Ook is aan de mindervaliden gedacht. Hiervoor zijn parkeerplaatsen tegenover de ingang gereserveerd. De medewerkers van de FRM helpen u graag.

Voor de vergunninghouders zijn we via de zendontvanger bereikbaar tijdens de markt op: 145.700 MHz en 430.275 MHz.

Geïnformeerd blijven over onze activiteiten kan via onze gratis nieuwsbrief, facebook en twitter en uiteraard onze website a63.veron.nl

De marktmeester kun u bereiken via marktmeester@a63.org
Public relations is te bereiken via pr.frm@a63.org