PA6HQ 2018 zoekt operators

logo pa6hq 2018Wat is PA6HQ?

De voorbereidingen voor PA6HQ 2018 zijn begonnen en op dit moment wordt geïnventariseerd welke stations en operators hun steentje bij willen en kunnen dragen.  Dit alles om de VERON multiplier te activeren in de IARU HF Championship Contest op 14 en 15 juli 2018.

Wat zoeken wij dan precies?

PA6HQ is een zgn. Headquarter Station wat volgens de regels actief kan zijn op alle 12 band/modes combinaties tegelijk, dus 160m SSB en CW, 80m CW en SSB en zo verder. Een andere regel is dat het station niet op één locatie hoeft te staan maar verdeeld mag zijn over meerdere locaties in het land. Dus we zoeken 12 locaties waar één van de band/mode combinaties gedaan kunnen worden.

Hoewel de afgelopen jaren de meeste deelnemers altijd wel clubstations zijn geweest staat deelname natuurlijk ook open voor thuislocaties. Belangrijk is dat het station de hele contest competitief actief kan zijn.

Interesse?

Heb je interesse in deelname en/of beschik je over een station waar je één of meerdere banden competitief kan activeren dan horen we graag van je. Stuur even een email naar pa6hq@veron.nl met een korte omschrijving van je station en eigen voorkeuren en wij nemen contact met je op.

Meer informatie over PA6HQ 2018:…

pa6hq.veron.nl