Landelijke radiovlooienmarkt Autotron Rosmalen

Het VERON Vademecum; het handboek voor de radioamateurVademecum verkrijgbaar voor € 7,50 tijdens de Landelijke Radio Vlooienmarkt.

Deze aanbieding geldt alleen voor VERON leden en is alleen verkrijgbaar op 16 maart 2019 in de stand van het VERON service bureau. Maar dit is nog niet alles. Vanaf donderdag 14 maart 2019 is ook de de Electron jaargang 2018 op CD verkrijgbaar. En is de 10e druk van het cursusboek voor het N-examen in de webshop en in de stand van het VERON service bureau te koop.

Op zaterdag 16 maart 2019 nodigt VERON afdeling Den Bosch u weer van harte uit op de 44ste jaarlijkse Landelijke Radio Vlooienmarkt. Wederom in het Autotron te Rosmalen (SHB). Met recht spreken we over de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. Lees de laatste details op de website van de Radio Vlooienmarkt .

Het doel van de Radio Vlooienmarkt

Het doel van de markt is en blijft het bevorderen van zelfbouw. Naast gebruikte mag ook nieuwe apparatuur worden aangeboden. Evenals nieuwe onderdelen, meetinstrumenten, antennes, hobbygereedschappen, enz.. Hobby-vreemde stands zullen geweigerd worden. Illegale apparatuur wordt niet toegelaten.

De markt zelf

Landelijke Radio Vlooienmarkt Den Bosch

De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch is ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk. Maar ook voor de vele demo’s. En om oude bekenden weer te ontmoeten. Of zomaar voor de gezelligheid.

De 44ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig. Maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groeien. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd. En in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven.

Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

Landelijke Radio VlooienmarktEntree en kassa’s

De vlooienmarkt is geopend van 9.00 ‑ 15.30 uur. Het Autotron heeft ruime parkeergelegenheid (betaald). De kassa’s gaan al om 8 uur open, u kunt dan alvast het gebouw in. Er zal naast de normale kassa’s ook weer één voor gepast geld zijn. Naast horecafaciliteiten in de hal zijn in het Autotron restaurants en bars aanwezig waar u ook wat kunt eten of drinken.

Route

Het Autotron staat aangegeven op de borden op de A2 en de A59 en is slechts 100 m van de A59 af. (De A59 loopt van Den Bosch naar Nijmegen). Er is een goede parkeerplaats waar u pas bij het weggaan hoeft te betalen.

Per openbaar vervoer: per bus (90 Arriva richting Grave) van het station Den Bosch (op half uur elk uur, controleert u dat nog even) of per regiotaxi.

Voor reservering van een tafel en verder alle informatie zie onze website: www.radiovlooienmarkt.nl. U kunt ons daar bereiken, of via E-mail: info@radiovlooienmarkt.nl.

VERON afdeling Den Bosch verheugt zich er op u allen weer te kunnen begroeten. En we wensen u alvast een plezierige dag toe.

Tot ziens op 16 maart 2019.