YOTA-2015 Dag 7

YOTA-2015 Dag 7

Na alweer een korte nacht was het zwaar om in de ochtend uit bed te komen, maar er wachten ons een interessante dag. Na het ontbijt was het tijd om even goed wakker te worden met een enegizer game georganiseerd door het SM team. Het programma vervolgde  met een korte toevoeging van team EA op hun lezing van gister over softwaredefined radio, waarna het tijd was voor een presentatie over contest station D4C. In de presentatie werd verteld over de moeilijkheid van het verplaatsen van materiaal naar het eiland en het constante gevecht tegen corrosie van antennes en andere materialen.

Na de uitgebreide presentatie kregen we wat tijd om een kort stukje presentatie voor te bereiden voor de YOTA opendag. Voor we het door hadden was het al weer tijd voor lunch, en drie maal raden wat het voorgerecht was…. Juist PASTA, de pasta smaakte altijd goed maar na 5 dagen 2 keer per dag pasta had iedereen er wel  een beetje genoeg van. Na het eten hadden wat vrije tijd een prima tijd om even af te koelen in het zwembad en de batterijen op te laden.

om half 5 verzamelde we bij het theater waar Silvio een toespraak had voorbereid. Nadat Silvio aan het woord was geweest gaf hij het woord door, zodat elk team zijn presentatie kon doen. Dit was het officiële afscheid en voor sommige een zwaar moment.

na het diner gingen we met zijn allen naar het strand  voor het afscheidsfeest waar we eerst lekker gezwommen hebben en daarna de overgebleven wens ballonnen hebben opgelaten.

Het belooft een lange en gezellige nacht te worden.

YOTA-2015 Dag 7
73, Bart
PD2BRT